Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Ντρέπομαι για τον Μουρίνιο»

Ο Αρσέν Βενγκέρ, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση της Άρσεναλ επί της Λίβερπουλ, για το Κύπελλο Αγγλίας, αναφέρθηκε στα καθόλου κολακευτικά σχόλια που έκανε ο Ζοζέ Μουρίνιο για τον ίδιο.

Ο “Special One” χαρακτήρισε «σπεσιαλίστα της αποτυχίας» τον Αλσατό τεχνικό, ο οποίος τόνισε ότι ντρέπεται για τον Πορτογάλο, επισημαίνοντας ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει τη λογομαχία με τον ομόλογό του στην Τσέλσι, καθώς τον ενδιαφέρει μόνο ό,τι συμβαίνει εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Ντρέπομαι για τον Μουρίνιο, ειλικρινά. Αρχικά θα έλεγα ότι δε μιλάω ποτέ στις συνεντεύξεις Τύπου για εκείνον και δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένος για λογαριασμό της Τσέλσι και όχι για μένα», τόνισε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» και συνέχισε:

«Δε με ενδιαφέρει το θέμα πραγματικά. Αν σας ενδιαφέρει και δεν έχετε τι άλλο να κάνετε είστε ελεύθεροι. Ωστόσο, δε θα κάνω κάτι που δε με ενδιαφέρει. Αγαπάω το ποδόσφαιρο και συγγνώμη αν σας απογοητεύω, αλλά με ενδιαφέρει μόνο ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο», κατέληξε.