Βαθμολογία

Ισοπαλία για τον Οικονόμο στο Θεσπρωτικό

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (1-1)

Απαγορεύεται κάθε χρήση φωτογραφίας, οποιαδήποτε παραποίηση, αλλοίωση ή και χρήση τμήματος φωτογραφίας χωρίς τη συναίνεση του athleticlarissa.gr

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παίζοντας εκτός έδρας με αντίπαλο τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, έφερε ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 1-1, εξακολουθώντας να διατηρείται σταθερά στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει οι «πράσινοι» 39 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και βλέποντας με αρκετά αισιόδοξο βλέμμα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού ο στόχος της άνετης παραμονής στην κατηγορία επιτεύχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, προσδοκώντας ο λαρισινός σύλλογος σαφώς ανώτερες διακρίσεις, που έχουν να κάνουν με το πλασάρισμα της ομάδας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, όπως άξια μέχρι τώρα κατάφερε να βρίσκεται αφήνοντας σε τρίτη μοίρα άλλα σπουδαία και ιστορικά ποδοσφαιρικά συγκροτήματα όπως η Κοζάνη, η Καστοριά, τα Γρεβενά κ.α. που κυνηγούν να φτάσουν μα δεν μπορούν το επαρχιακό συγκρότημα της Ελασσόνας.

Αγωνιστικά, οι παίχτες του Κ. Κατσάρα προσπάθησαν αρκετά στον πλαστικό τάπητα του γηπέδου του Θεσπρωτικού, δεν κατάφεραν ωστόσο να κάμψουν την αντίσταση των γηπεδούχων, οι οποίοι με αμυντικό προσανατολισμό και παίζοντας ανορθόδοξο ποδόσφαιρο, κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ από το 10΄ της αναμέτρησης, κρατώντας το αποτέλεσμα μέχρι το 80΄ οπότε ισοφάρισαν οι παίχτες της Τσαριτσάνης, χωρίς να μπορέσουν στο εναπομείναν διάστημα να σημειώσουν και δεύτερο νικητήριο τέρμα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄ με κεφαλιά του Κολιού Γ. ύστερα από σέντρα συμπαίχτη του. Στο 15΄ έγινε καλός συνδυασμός από τους Πρικάκη και Σκλάβο, με τον δεύτερο να επιχειρεί δυνατό σουτ, το οποίο βρήκε στη δεξιά κάθετη δοκό του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Λέκου. Στην πάνω πλευρά της οριζόντιας δοκού του Γούπου βρήκε η μπάλα στο 45΄ από απευθείας εκτέλεση κόρνερ παίχτη του Κεραυνού Θεσπρωτικού. Στο 65΄ ο Κωστούλας έχασε μοναδική ευκαιρία να σημειώσει τέρμα από θέση τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Κουρδής στο 70΄ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από τη γραμμή του τέρματος. Στο 80΄ οι παίχτες της Τσαριτσάνης ισοφάρισαν με εύστοχη κεφαλιά του Κουμπούρα ύστερα από σέντρα του Πρικάκη.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Βαγγέλης Φίντζιος): Λέκος, Κούσης Σπ., Κωστακιώτης, Βάλβης (46΄ Γεωργιάδης), Μπουρδούβαλης, Ντούτσκας, Νικολάου, Κούσης Στ., Αντωνίου (51΄ Δήμος), Κολιός Γ., Κολιός Διον. (33΄ λ.τ. Κατσαρός).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Γούπος, Παπαγεωργίου (74΄ Παναγιώτου Διον.), Καρακώστας (57΄ Ματούλας), Κολιός, Κουμπούρας, Κουρδής, Καραγκούνης, Καλπίας (46΄ Κουλτσιάκης), Κωστούλας, Σκλάβος, Πρικάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζουανόπουλος, Παπαδήμας και Αναγνωστόπουλος (Αχαϊας).