Βαθμολογία

Έκανε την έκπληξη ο ψυχωμένος Απόλλωνας

Ήττα-σοκ γνώρισε μέσα στην έδρα του ο Ηρακλής Χάλκης, από τον Απόλλωνα Λάρισας με σκορ 1-2 και έχασε έτσι μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Δήμητρα Γιάννουλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έδειξαν πως πίστευαν σε κάτι καλό και έτσι έφτασαν σε μια σπουδαία βαθμολογικά νίκη.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ, όταν στο 30ο λεπτό Γιάννης Τσιλιάκος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαδημητρίου και έκανε το 1-0. Ο Απόλλωνας, κατάφερε να ανασυνταχθεί και απάντησε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Παππάς, με σουτ έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν, αλλά ο Απόλλωνας να είναι αυτός που έφυγε νικητής στο τελευταίο λεπτό.

Συγκεκριμένα, στο 90ο λεπτό, ο Βακαλάς, έκανε το 1-2 και χάρισε έτσι μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του, που σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Τσίρκας, Πρίφτης, Κουσιώρας Ν., Παπαδημητρίου, Ρέψης, Δημόπουλος(65’ Τζατζάκης), Τσιλιάκος Ι.(78’ Μάνης).

Απόλλων Λάρισας(Κώστας Τσότσος): Μπακαρός, Μαρσέλο, Σούλι, Εμμανουήλ, Πρίφτης, Παππάς, Καρβούνης, Κολοβός, Γερονάτσιος(68’ Βακαλάς), Αντωνόπουλος, Παπαδάμος(60’ Καλαμπάκας).