Βαθμολογία

Ανώτερος ο Δωτιέας, έμεινε στο 1-1 με την Κύμη

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αγιάς, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο τοπικός Δωτιέας έμεινε στο 1-1 με την Κύμη σε ένα παιχνίδι όπου άξιζε να κερδίσει.

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία πλήθος κόσμου. Η ομάδα της Λάρισας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, τον κοίταξε στα μάτια και στις λεπτομέρειες έχασε τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

5' O Κατσίκης κάνει το σουτ μετά από σέντρα του Λώττα αποκρούει με τα πόδια ο Πάππος ξανά στο Κατσίκη η μπάλα που επιχειρεί εκ νέου το σουτ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και καταλήγει κόρνερ.

9' Εκπληκτική σέντρα του Γούτου από αριστερά, πετάγεται ο Τσατσαλίδης και με κεφαλιά ψαράκι κάνει το 1-0.

24' Δήμου και Φαρούκ συνεργάζονται με τελικό αποδέκτη τον Τσομπάνη ο οποίος κάνει το σουτ και μπλοκάρει ο Μάλτζαρης.

36' Από το κέντρο ο Κόκκος κάνει μια σέντρα σουτ και η μπάλα παίρνει μια επικίνδυνη τροχιά αλλά ο Μάλτζαρης με τα ακροδάχτυλα την βγάζει σε κόρνερ.

45' Σουτ του Πετρουζέλη άουτ η μπάλα.

52' Ο Βαλαώρας που κινείτε από δεξιά πασάρει στον Τσατσαλίδη αυτός βλέπει μόνο του το Κατσίκη κάνει την σέντρα αλλά ο Πάππος πέφτει και μπλοκάρει την μπάλα.

62' Ο Τσατσαλίδης κλέβει την μπάλα από τον χώρο του κέντρου προχωράει προς την περιοχή, τετ-Α-τετ με τον Πάππο κάνει το σουτ αλλά η μπάλα μόλις άουτ.

67' Ο Φαρούκ περνάει 2 αμυντικούς κάνει το σουτ λίγο πάνω από τα δοκάρια.

68' Μόνος με τον Μάλτζαρη ο Δρόσος κάνει το σουτ και με τα πόδια αποκρούει ο Μάλτζαρης.

71' Σουτ του Λώττα έξω από την μεγάλη περιοχή με το αριστερό, η μπάλα στην δεξιά δοκό και μετά στο αριστερό δοκάρι στην συνέχεια η μπάλα γυρνάει στον Πάππο ο οποίος την μπλοκάρει.

84' Σουτ λόμπα του Φαρούκ ο Μάλτζαρης με τα ακροδάχτυλα και πάλι βγάζει την μπάλα κόρνερ.

90+2’ Φάουλ που καταλογίζετε για την Κύμη από δεξιά όπως επιτίθεται (οι άνθρωποι του Δωτιέα αλλά και οι παίχτες φωνάζουν για ανύπαρκτο) το φάουλ εκτελεί ο Πασκούλεφ και ο Ντακούλας από διώξιμο παραχωρεί κόρνερ. Κόρνερ που εκτελεί ο Πασκουάλεφ ο Ανέστης πετάγεται στο 1ο δοκάρι και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.1-1.

Ο Πασκούλεφ κάνει κάποιες χειρονομίες στην κερκίδα και τα αίματα ανάβουν, ο διαιτητής κ. Ρούσσος βγάζει την κόκκινη κάρτα στον Πασκούλεφ, για λίγα λεπτά υπάρχει ένταση η οποία μεταφέρεται και στους πάγκους, ο διαιτητής αποβάλει τον εκπρόσωπο του Δωτιέα και της Κύμης αλλά και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Δωτιέα Χατζηλιάδη ο οποίος καθότανε στον πάγκο. Τα πνεύματα ηρέμισαν και ξεκίνησε το παιχνίδι οπού κρατήθηκε μόνο 2λεπτη καθυστέρηση, ενώ στο 1ο ημίχρονο κρατήθηκε 3λεπτη καθυστέρηση.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς: (Σωτήρης Αντωνίου) Μάλτζαρης, Τσιλούλης (90+3’ Τσιρογιάννης), Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, (89’ Τσακάλι), Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας (79’ Λούγκος), Κατσίκης.

Α.Ο. Κύμης: (Ευάγγελος Ντόβολης) Πάππος, Κόκκος (63’ Μήτρου), Πασκούλεφ, Καρατζάς, Κούτρας, Καβαρίτης, Κοκκάλας, Δήμου (46’ Ανέστης), Μπατσιώτης (46΄Δρόσος), Φαρούκ, Τσομπάνης.

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι: Φαρούκ στο 20’, Κούτρας στο 25’, Καβαρίτης στο 33’ και στο 58’ ο Κόκκος για την Κύμη, ενώ για τον Δωτιέα ο Ντακούλας στο 28’ και ο Χατζηλιάδης στο 90+3’. Κόκκινη δέχτηκε ο Πασκούλεφ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρούσσος- Μπεκερτζής Ν., Τσόγκας Α., Γκαρτζονίκας Η. (Ε.Π.Σ. Πρεβέζης).

">http://