Βαθμολογία

Το πήρε στις καθυστερήσεις το Μακρυχώρι

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, ο Αετός Μακρυχωρίου, που κέρδισε μέσα στην έδρα του την Νίκαια με σκορ 2-1 και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογία. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το σκορ αυτό διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, καθώς μέχρι και το 88’ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.

Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα, άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό, όταν ο Τέας κέρδισε πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού που μετουσίωσε σε γκολ ο Νικούλης, κάνοντας το 1-0. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκαια αμφισβητεί αυτό το πέναλτι καθώς θεωρεί πως δεν υπήρξε παράβαση. Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν συνεχώς να πετύχουν κάποιο γκολ, μέχρι και το 88ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Μπούκας έβγαλε μια σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Χρηστίδης με πλασέ έκανε το 1-1, αναστατώνοντας τους γηπεδούχους. Τελικά, στο 90ο λεπτό ο Κανάκης κατάφερε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, όταν έκανε το 2-1 με πλασέ μετά από πάσα του Νικούλη.

Αετός Μακρυχωρίου(Γιώργος Καμάκας): Πουτσιάκας, Νασιάκος, Κεχαγιά, Χρόνης, Τζαμπάζ, Τίκος, Θεμελής, Γκαραλιάκος(90’+2’ Κυρίτσης), Τζήκα(65’ Κανάκης), Τέας(90’+3’ Γραβάνης), Νικούλης.

ΑΕΔ Νίκαιας(Μίλτος Ζιάκας): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος(75’ Νούσιος), Ακρίβος(46’ Ανδρέου), Χονδρονάσιος, Ψαρούλης, Καραμπούζης, Μπακαρτζής, Στατήρης, Σβερκούλης, Χριστοδούλου(60’ Χρηστίδης), Μπούκας.