Βαθμολογία

Καταιγιστικός ο Σμόλικας

Νίκη με σκορ 1-4 κατάφερε να πάρει ο Σμόλικας, μέσα στο Αργυροπούλι, απέναντι στην Δόξα, την οποία κέρδισε και πλέον έφτασε τους 32 βαθμούς, ατενίζοντας πιο αισιόδοξα το μέλλον του στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι, ήθελαν την νίκη και έτσι μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι, παρά το πρωινό ξύπνημα.

Στο 10ο λεπτό, ο Δάσσιος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για την ομάδα του Νίκου Γκαλίτσιου κάνοντας το 0-1. Στο 30’ ο Σμόλικας πέτυχε ένα περίεργο γκολ, όταν ο Κολοβός, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα στον χώρο του κέντρου, την έστειλε στην αντίπαλη εστία, την ώρα που ο τερματοφύλακας του Αργυροπουλίου ήταν εκτός θέσης, με αποτέλεσμα να γίνει το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 60’ με τον Γκατζούλη, που έκανε το 1-2 και έβαλε και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 68’ ο Ρούμπος με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αύξησε και πάλι την διαφορά στα δύο τέρματα για την ομάδα του, αφού έκανε το 1-3. Τέλος, ο 1-4 διαμορφώθηκε στο 85’ όταν ο Τσιρόπουλος βγήκε τετ α τετ και κατάφερε να νικήσει τον Μπαχτσεβάνο, ενώ να σημειωθεί ότι από το 70ο λεπτό οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μάρκου, για επικίνδυνο παιχνίδι ως τελευταίος αμυνόμενος.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Σκούπρας, Γκατζούλης, Μάρκου, Χατζής, Κόκκορας(75’ Τσούτσας Β.), Τσιάγκος(80’ Ντιντόκας), Τσούτσας Α., Σουλιώτης, Τζανέκας(80’ Μπούρας).

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Γραβάνης, Νεστορίδης, Ρούμπος, Δολιάνης, Αντωνίου, Κολοβός(55’ Τανάγιας Γ.), Τανάγιας Χρ.(80’ Κόκρας), Πατσής(87’ Λιάκος), Μπαρούτας, Τσιρόπουλος, Δάσσιος.