Βαθμολογία

Ο Αμπελωνιακός δεν άξιζε την ισοπαλία…

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι που έκανε η ομάδα του Αμπελωνιακού επί του Αχιλλέα Δομοκού κατάφερε να πάρει μόνο την ισοπαλία στην έδρα του με σκορ 2-2 και να ελαχιστοποιήσει (πλέον) τις όποιες ελπίδες του απομένουν για παραμονή στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας που προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες του Αμπελώνα, αλλά στο φινάλε το ισόπαλο αποτέλεσμα έφερε νέο προβληματισμό σε όλους. Παρόλα αυτά η Λαρισινή ομάδα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις μέχρι το τέλος χωρίς ωστόσο να γεύεται τη χαρά της νίκης.

Αν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η τύχη ήταν ο παράγοντας για να παρθεί η νίκη, σίγουρα ο Αμπελωνιακός δεν την είχε με το μέρος του. Η ομάδα του Αμπελώνα δημιούργησε από την αρχή του ημιχρόνου ένα σορό από ευκαιρίες, οι οποίες πήγαν χαμένες. Ευδοκίμησε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να βάλει έστω το πρώτο γκολ και πριν καλά – καλά τελειώσουν οι πανηγυρισμοί, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη ανέβασαν και άλλο στροφές οι παίκτες του Αμπελώνα, κατάφεραν στο 55’ να κερδίσουν και το πέναλτι, να κάνουν το 2-1 και λίγο αργότερα η ομάδα του Δομοκού, όπου τεχνικός είναι ο Κώστας Κολομητρούσης, άδραξαν την ευκαιρία που τους δόθηκε και έφεραν πάλι το ματς στα ίσα, σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.

Άσχημο αποτέλεσμα για ένα ακόμη ματς για τους Αμπελωνίτες, που θα μπορούσαν εύκολα να είχαν πάρει το τρίποντο, βαθμός «χρυσάφι» για την ομάδα του νομού Φθιώτιδος.  

Το φιλμ του αγώνα

10’ Μετά από κάθετη πάσα του Ρόκκα, ο Κακαβίτσης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

13’ Σέντρα του Νάστα, πήρε τη μπάλα ο Κόκκινος από πλάγια θέση με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

20’ Από κόρνερ του Μαλισσόβα, ο Αναστασίου πήρε τη μπάλα έκανε το σουτ, που πέρασε λίγο άουτ.

31’ Ο Κούρο ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κόκκινος «τσίμπησε» τη μπάλα, έπεσε ο τερματοφύλακας και μπλόκαρε.

40’ Ο Κάππος έξω από την περιοχή έκανε ένα σουτ – βολίδα που πέρασε ξυστά άουτ.

42’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάστα, ο Μεζίνη πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας ξανά πήρε τη μπάλα την έστρωσε στον Κόκκινο και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-0.

46’ Φάουλ του Ζαχαράκη, η μπάλα φτάνει στον τερματοφύλακα Τρούκη, αλλά δεν μπλοκάρει σταθερά και στην επαναφορά ο Τλούπας κάνει το 1-1.

55’ Εκτέλεσε φάουλ ο Αλεξανδρής, ο Κάππος έσπρωξε τον Μεζίνη και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι. Ο Αλεξανδρής από τα έντεκα βήματα κάνει το 2-1. Στη ίδια φάση ο τεχνικός του Δομοκού Κώστας Κολομητρούσης αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυρίας.

57’ Γέμισα του Αλεξανδρή, πήρε την κεφαλιά ο Κακαβίτσης, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Δομοκού.

65’ Σέντρα του Μαλισσόβα, έδιωξαν οι αμυντικοί, πήρε την μπάλα ο Κάππος, έκανε το σουτ, κόντραρε η μπάλα στους αμυντικούς, στη συνέχεια ο Μπαντής και έκανε το 2-2.

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Κούρο, Τζαρτζάνης, Πολύζος (70’ Μαυρίδης), Μεζίνη, Κομισόπουλος, Νάστας (76’ Συκιώτης), Κόκκινος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκκα (85’ Βούκιας).

Αχιλλέας Δομοκού: Γιολδάσης, Τσιλίκας, Αναστασίου, Μπαντής, Τλούπας, Μέντες, Ζαχαράκης, Κάππος (68’ Φραταράκος), Αλαμάνης (80’ Καλαμάτας), Μπομπάνα, Μαλισσόβας (92’ Ράπτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Πάλιουρας, Συμεωνίδης, Ταταρίδης (Μακεδονίας).

* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του παλιού παίκτη και παράγοντα του Αμπελωνιακού Γιώργου Πόνηρου.