Βαθμολογία

Διπλό παραμονής για τον Παραπόταμο

Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Κεραυνός Παραποτάμου, που κέρδισε μέσα στο Καλοχώρι την Αναγέννηση και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία μιας και πλέον έφτασε τους 34 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, όταν στο 42ο λεπτό ο Τριαντάφυλλος Σερίφης, βρήκε με ωραία μπαλιά τον Άρη Καπετάνιο, που βγήκε τετ α τετ και έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, το Καλοχώρι ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να ισοφαρίσει. Συγκεκριμένα, στο 72ο λεπτό ο Σαμπάνης έκανε το 1-1 με πλασέ και έδωσε και πάλι ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τελικά, στο 78’ ο Παραπόταμος κατάφερε να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ, με έναν περίεργο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Κουκουτσέλος ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ, με την μπάλα αρχικά να χτυπάει στο τείχος και να επανέρχεται, το ίδιο έγινε και στην δεύτερη προσπάθεια του ποδοσφαιριστή του Παραποτάμου, όμως στο τρίτο σουτ που επιχείρησε, βρήκε στόχο και έκανε το 1-2.

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Λιούσκας, Λίτσιος, Καραΐσκος, Μάρκου, Σαΐτης(62’ Σαμαράς), Καπετάνι, Έξαρχος(80’ Κοτρώνης), Σαμπάνης, Σπυρόπουλος, Γκοντόλος(77’ Λούγκος).

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Πάσχος, Ναΐμ, Καραούλης, Αλνταουάσα, Δαλακώνης, Σαΐτης(68’ Κανταρίνος Θ.), Παππάς, Κουκουτσέλος(80’ Βασίλεβ), Καπετάνιος, Σερίφης Τρ.(90’ Κανταρίνος Ν.).