Βαθμολογία

Με τρία γκολ παρέμεινε στο κόλπο ο Αχιλλέας

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, απέναντι στον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων μέσα στην έδρα του το πρωί της Κυριακής και παρέμεινε έτσι κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σε συνδυασμό φυσικά και με τα στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Η ομάδα των Φαρσάλων, δεν φάνηκε να πτοείται από το πρωινό ξύπνημα και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι και να φτάσει στην νίκη. Ο Μπένος, έκανε την αρχή, όταν με προσωπική ενέργεια βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 στο 14ο λεπτό.

Στο 25’ ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μαργαριτόπουλος, πετάχτηκε με κεφαλιά στην περιοχή και έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος, ο Αχιλλέας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και κατάφερε να πετύχει ένα γκολ, αλλά να χάσει κι ένα πέναλτι. Συγκεκριμένα, ο Γκατζόγιας με σουτ μέσα στην περιοχή, έκανε το 3-0 στο 65’ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπένος κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Σακελαρίου, Πατσιούρας, Μακρής, Τσανάκας, Μαργαριτόπουλος, Αντωνιάδης, Γκατζόγιας, Λυμπέρης(65’ Δημακόπουλος), Τσιούλης, Μπένος(70’ Ξυνογαλάς), Παλαμίδας(46’ Θεοχάρης).