Βαθμολογία

Πέρασε από το Ομορφοχώρι το Αβέρωφ (0-2)

Το Αβέρωφ κατάφερε να κερδίσει την Δόξα Ομορφοχωρίου εκτός έδρας με σκορ 2-0 και να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Η νίκη για την ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη ήταν δίκαιη.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες μιας και αφού το Ομορφοχώρι αν και είχε πολλές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, ενώ για τους φιλοξενούμενους, οι ευκαιρίες που τους δόθηκαν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο, στην επανάληψη το Ομορφοχώρι πίεσε περισσότερο όμως οι τελικές προσπάθειες από το Αβέρωφ ήταν και σίγουρα γκολ. Με πολύ καλό καιρό διεξήχθη το ματς, αν και το γήπεδο δεν βοήθησε να παιχτεί μπάλα.

Το φιλμ του αγώνα

30’ Ο Ταρταμπούκας βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε τους αμυντικούς, έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

38’ Ο Βιλανάκης κέρδισε φάουλ, έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε από το οριζόντιο δοκάρι.

40’ Ο Τζαλαμπύρας έκανε ένα όμορφο σουτ το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

48’ Ατομική προσπάθεια του Ταρταμπούκα και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 0-1.

51’ Ο Τζήμουλας πέρασε την άμυνα και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

57’ Ο Ελευθέρογλου πέρασε την άμυνα βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, σούταρε και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

80’ Από λάθος της άμυνας του Ομορφοχωρίου, η μπάλα κατέληξε στον Ελευθέρογλου, ο οποίος έκανε το σουτ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

89’ Σέντρα του Ταρταμπούκα έξω από την μεγάλη περιοχή, πήρε την μπάλα ο Βασίλης Μπάρδας, έκανε ένα ωραίο σουτ και έκανε το 0-2.

Δόξα Ομορφοχωρίου: Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου Κ., Γαρυφαλλόπουλος, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Ασίκογλου (50’ Τζήμουλας), Τζαλαμπύρας, Γκόλαντας (88’ Χριστοδούλου Ρ.), Ρουμελιώτης, Ραμάι (84’ Μωραϊτης).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ: Πασιάνας, Μιχαήλ, Περδίκης Ζ., Ελευθέρογλου (83’ Μπάρδας Β.), Κλεισιάρης, Περδίκης Ν., Μητρακούλης (65’ Νινόπουλος), Καψάλης, Καφφές, Βαϊτσης, Ταρταμπούκας (90’ Λιζγάρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μαστοροδήμος, Μουτζουρούφης, Καραθάνος).