Βαθμολογία

Νικολαίδης: «Προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον Τύρναβο»

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Τύρναβο τόνισε: «Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη σήμερα. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να κάνουμε με μια καλοδουλεμένη ομάδα. Νομίζω ότι όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να διαβάσουμε τον αντίπαλο και εντοπίσαμε ότι ο Τύρναβος δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Επιλογή μας ήταν να ξεκινήσουμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο κλειστά ώστε να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να βγει μπροστά και να βρούμε ανοιχτούς χώρους, ώστε με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στην επίθεση να κάνουμε τη ζημιά. Όπως και έγινε, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ένα τρίτο γκολ ώστε να «καθαρίσουμε» το παιχνίδι. Βέβαια και ο Τύρναβος σε δύο φάσεις θα μπορούσε να μας είχε κάνει το γκολ.

Στα αποδυτήρια είπαμε ότι το 2-0 δεν μας εξασφαλίζει τίποτα και ότι έπρεπε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ ούτως ώστε να έχουμε την άνεση να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι. Δυστυχώς, όμως, δεν τα καταφέραμε και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεχτήκαμε το γκολ και νομίζω εκεί ότι για ένα διάστημα μας έπιασε πανικός. Ο Τύρναβος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και εμείς αρκεστήκαμε να παίζουμε με αντεπιθέσεις. Το καλό είναι ότι πέρα από τις μια, δύο φάσεις που μας έκανε ο Τύρναβος δεν απειληθήκαμε παραπάνω. Νομίζω ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να «ματώσεις» για να κερδίσεις και αυτό κάναμε. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Τύρναβο για τη φιλοξενία και πραγματικά τέτοιες συμπεριφορές πάνε μπροστά το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον αν ήταν σωστό που έπεφταν στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του ανέφερε: «Εκτός από δύο, τρεις περιπτώσεις, νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό. Ένας παίκτης μας χτύπησε στο πρόσωπο. Δε νομίζω ότι υπήρχε θέμα fair play από την πλευρά μας».