Βαθμολογία

Μπορούσε και καλύτερα ο Μαχητής

Την ήττα με σκορ 0-2, γνώρισε ο Μαχητής Τερψιθέας, στην αναμέτρηση για την 18η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, απέναντι στα Τρίκαλα, που έγινε στο γήπεδο της Τερψιθέας. Η ομάδα του Νομού μας, κατάφερε να κρατήσει για ένα ημίχρονο και να αντιμετωπίσει στα ίσια την ομάδα των Τρικάλων, αλλά στο δεύτερο μέρος η απόδοση της έπεσε αισθητά, με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ και να γνωρίσει την ήττα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν πρώτοι ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν στο 17’ ο Κόλα έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως πέρασε άουτ. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 25’ όταν ο Μολάς, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ανάγκασε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων, Ψωμιάδη, να πεταχτεί και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ με την άκρη των δαχτύλων.

Στο 32’ απείλησαν και τα Τρίκαλα με στημένη φάση, όταν ο Κόλα εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά ο Κουρδής έδιωξε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, σε μια επίθεση του Μαχητή, ο Μαντζαφούλης έδωσε από δεξιά στον Νικούλη, που επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 37’ η ομάδα της Τερψιθέας, είχε ακόμη μια ευκαιρία, όταν ο Κρεββατάς βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κόλα επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Κουρδής έπεσε με θεαματικό τρόπο και μάζεψε την μπάλα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, η Τερψιθέα είχε ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Νικούλης εκτέλεσε ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έδειξαν να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι, μιας και στο 48’ ο Μαλάκος ο Μαλάκος, επιχείρησε ένα σουτ από καλή θέση, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα όμως, η απόδοση των ποδοσφαιριστών του Νίκου Σταυροθεόδωρου έπεσε αισθητά και έτσι έδωσαν αρκετό χώρο στα Τρίκαλα.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Καραγιάννης με σουτ, μετά από μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Μαχητή, έκανε το 0-1. Στην συνέχεια, τα Τρίκαλα συνέχισαν να πιέζουν, χωρίς όμως να δημιουργούν κάτι το αξιόλογο, ενώ από την πλευρά του ο Μαχητής προσπαθούσε να αμυνθεί. Τελικά, στο 83ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Στάμος εκτέλεσε ένα φάουλ από τον χώρο του κέντρου περίπου και ο Καραγιάννης έπιασε μια κεφαλιά στην περιοχή, κάνοντας το 0-2, που παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Κουρδής, Μαντζαφούλης, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας(78’ Παυλόπουλος λ.τ.), Φλώρος, Πατσιαβούρας, Μολάς, Κρεββατάς(71’ Κουρούκας), Νικούλης, Μαλάκος(87’ Κορλός).

Τρίκαλα 1963: Ψωμιάδης, Ηλίας Μ., Φουρτούνης, Λουιζίδης, Πάτρας, Στάμος, Χαλιμπάκης(73’ Μπόντε), Κόλα, Καραγιάννης, Τεντολούρης(84’ Σακελαρίδης), Πέντσας(89’ Μυργιώτης).