Βαθμολογία

X-αρακίρι στην Κρανούλα!

Η ΑΕΛ έμεινε στο 1-1 στο ματς με την Δόξα Κρανούλας στα Γιάννινα! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Λαρισινή ομάδα, αφού αποβλήθηκε στο 50’ ο Ρούσσης.

Το γκολ της ΑΕΛ ο Γκούρτσας στο 48’ το 1-1 στο 59’ ο Διαμάντης με κεφαλιά. Στο πρώτο μέρος η ΑΕΛ είχε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς.

Στην επανάληψη άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες και αυτό έπαιξε σίγουρα το ρόλο του. Παρόλα αυτά η ΑΕΛ στο φινάλε θα μπορούσε να είχε σκοράρει…

Το φιλμ του αγώνα

1’ Μόνος απέναντι στον Αρχοντάκη ο Στεφανίδης δεν έκανε καλά το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

15’ Κόρνερ από αριστερά του Νεμπεγλέρα, ο Γκούρτσας έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε σε νέο κόρνερ.

16’ Χτύπημα φάουλ από δεξιά του Νεμπεγλέρα, ο Ρούσσης αν και σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους δεν έπιασε όπως θα ήθελε την κεφαλιά, που πέρασε άουτ.

17’ Οι Πλιάγκας και Μπλέντι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και σούταρε δυνατά, αλλά ο Αρχοντάκης έδιωξε με τα πόδια.

20’ Νέο δυνατό σουτ του Γκούρτσα, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας των γηπεδούχων.

25’ Ωραία επιθετική ανάπτυξη από αριστερά, με τον Πατινιώτη να βρίσκει ωραία τον Μπλέντι, αυτός αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή.

28’ Σέντρα του Πλιάγκα από δεξιά, κεφαλιά του Νεμπεγλέρα, μπλόκαρε σταθερά ο Αρχοντάκης.

34’ Αρχοντάκης και Διαμάντης συγκρούστηκαν στο πλάγιο άουτ του Καρανίκα, ο Στεφανίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

44’ Φάουλ του Νεμπεγλέρα, ο Αρχοντάκης με γροθιές έδιωξε τον κίνδυνο.

48’ Ωραία κίνηση από δεξιά του Πλιάγκα, ο Μπλέντι από το ύψος του πέναλτι σούταρε πολύ ψηλά άουτ.

49’ Ο Δημήτρης Γκούρτσας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και να κάνει το 0-1.

50’ Ρούσσης και Γκέκας μονομάχησαν έξω από την περιοχή της ΑΕΛ και ο παίκτης των γηπεδούχων βρέθηκε στο έδαφος. Ο κ. Μαλουτάς έδειξε το φάουλ και την κόκκινη κάρτα στον Ρούσση.

59’ Εκτέλεση πλάγιου από τον Ασωνίτη, ο Διαμάντης έκανε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Σικαλιά κάνοντας το 1-1.

69’ Σουτ του Γκούρτσα, χωρίς δύναμη όμως, μπλόκαρε εύκολα ο Αρχοντάκης.

74’ Από τα δύο μέτρα ο Σιάκκας δεν μπορεί να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Διαμάντη να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

77’ Ο Γκούρτσας τράβηξε πάνω του δύο παίκτες και έβγαλε στον Καρανίκα, το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

Δόξα Κρανούλας (Ανέστης Ζώης): Αρχοντάκης, Γιαννούσης, Ασωνίτης, Διαμάντης, Νασούλης, Γκόλιας, Χατζής (81’ Μαρμούτας), Τάτσης (90’ Κλείτσας), Τσουμάνης, Γκέκα, Σκλιβανίτης (73’ Μπάγιας).

ΑΕΛ (Γιώργος Στράντζαλης): Σικαλιάς, Καρανίκας (80’ Αραμπατζής), Σιάκκας, Ρούσσης, Μήτσης, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Πατινιώτης (53’ Τσεμπερίδης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.