Βαθμολογία

Άξιζε το βαθμό ο Τύρναβος…

Ο Τύρναβος γνώρισε την δεύτερη ήττα του εντός έδρας τη φετινή χρονιά (η πρώτη ήταν από τον Απόλλων Καλαμαριάς) αυτή τη φορά από τον Αιγινιακό με σκορ 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» τα αμυντικά τους λάθη με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν δύο γκολ.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος, πέτυχε ένα γκολ, είχε και άλλες κλασσικές ευκαιρίες. Ο Αιγινιακός δεν μπόρεσε στο δεύτερο μέρος να κάνει κάτι καλό. Σίγουρα το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη μένει με την πικρία του αποτελέσματος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 600 άτομα. Ο Τύρναβος ξεκίνησε με σύστημα 4-2-3-1. Ο Πρίφτης κάτω τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Σιάτρας – Καραμανλής, αριστερά ο Κουρτεσιώτης, δεξιά ο Σκούπρας, αμυντικά χαφ οι Όμο – Ιβανίδης, δεξιά και αριστερά οι Γεωργίου και Αντρέ και ο Τσούκαλος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κανούλα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος δεν παρουσιάστηκε όπως σε άλλα παιχνίδια εντός έδρας. Είχε δύο δοκάρια όμως και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ. Το σημαντικότερο πρόβλημα για το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη ήταν στην άμυνα εκεί όπου η απουσία του Σάκη Τέλλου κόστισε. Ο Αιγινιακός χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο πέτυχε δύο γκολ εκμεταλλευόμενος τα κενά που είχε στα μετόπισθεν.

Στην επανάληψη ο Τύρναβος μπήκε δυνατά και πίεσε από τα πρώτα λεπτά για το γκολ. Κατάφερε να σκοράρει, έκανε και άλλες κλασσικές ευκαιρίες, αλλά έμεινε με την πίκρα στο τέλος. Η ομάδα από το Αιγίνιο δεν μπόρεσε στο δεύτερο 45λεπτο.

Το φιλμ του αγώνα

10’ Φάουλ από αριστερά με ωραία κεφαλιά, αμαρκάριστος ο Χατζής κάνει το 0-1.

16’ Φάουλ ο Καραμανλής, κεφαλιά ο Όμο, απέκρουσε αρχικά ο Τόλιος και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

21’ Λάθος συνεννόηση Σιάτρα – Πρίφτη, ο Κουτσοσπύρος σούταρε σε κενή εστία από είκοσι μέτρα και έκανε το 0-2.

25’ Γκέσιος πάσα στον Μπελόν ο τελευταίος σουτ, πάνω από την εστία.

26’ Σουτ του Γεωργίου από πλάγια δεξιά, απέκρουσε ο Τόλιος και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

37’ Από πάσα του Κουτσοσπύρου, ο Γκέσιος μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ από πλάγια δεξιά η μπάλα ελάχιστα άουτ.

42’ Πρώτο σουτ ο Μπελόν κόντραρε η μπάλα στον Σιάτρα, στην επαναφορά ο Γκέσιος δεύτερο σουτ η μπάλα άουτ.

49’ Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, κεφαλιά ο Κανούλας μέσα στην περιοχή, ο Γεωργίου προλαβαίνει την έξοδο του Τόλιου και μειώνει σε 1-2.

59’ Ωραίο απευθείας χτύπημα φάουλ του Καραμανλή, η μπάλα ελάχιστα άουτ.

70’ Από σέντρα του Σκούπρα, η μπάλα έφτασε στον Κουρτεσιώτη, έκανε το σουτ από καλή θέση η μπάλα άουτ.

71’ Ωραία κεφαλιά του Κανούλα στην καρδιά της άμυνας του Αιγινιακού, η μπάλα στα χέρια του Τόλιου.

75’ Διπλή ευκαιρία ο Γεωργίου, δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Τόλιο.

76’ Κεφαλιά Κανούλας, η μπάλα πάνω από την εστία.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σιάτρας (78’ Ροντρίγκο), Καραμανλής, Ιβανίδης, Όμο, Κανούλας, Γεωργίου, Κάρλος Αντρέ (46’ Μούσα Ποκόνγκ), Τσούκαλος (46’ Σαχινίδης).

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Αχαλινόπουλος Λ., Γιατζιτζόγλου, Χατζής (74’ λ.τ Καρλάου) Φάμπιο, Αχαλινόπουλος Κ. (62’ Ζούρκος), Μπελόν, Γκέσιος (68’ Ματίας), Κουτσοσπύρος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κιοτζένης, Ναλμπάντης, Λιόλιας.