Βαθμολογία

Ομάδα από ατσάλι οι Νέοι του Τυρνάβου!

Το τρένο της ομάδας νέων του Τυρνάβου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και δεν σταμάτησε ούτε χθες απέναντι στην Νίκη Βόλου την οποία κέρδισε με 2-1 στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου. Τι και αν έπαιζε με 10 παίκτες σχεδόν στα 3/4 του αγώνα; Τι και αν ο Δημολιός (και τα 2 γκολ) έπαιζε με πυρετό; Τι και αν ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι και αποβλήθηκε ο Δάσσιος στο 0-0; Ε και;

Αυτή η ομάδα είναι ομάδα φτιαγμένη από ατσάλι και το αποδεικνύει όπου και αν αγωνίζεται χωρίς να τα παρατάει ακόμα και αν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όπως χθες. Τα παιδιά του Κώστα Τουρβάτσιου κατέγραψαν ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο ενεργητικό τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι την πολύ καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας παράλληλα και την καλύτερη επίθεση στον όμιλο με 41 γκολ!

Στο αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής αναμέτρησης οι κυανέρυθροι ξεκίνησαν κάπως νωθρά έχοντας κάποια μακρινά σουτ με τον Λίταινα που ήταν ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών του Τυρνάβου και με τον Μαχαίρα στις στημένες μπάλες. Στο 23' η Νίκη Βόλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πάσχου και την αποβολή του Δάσσιου με 2η κίτρινη, ο Αργύρης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Χαρισούλη όμως να λέει όχι αποκρούοντας με θεαματική εκτίναξη. Μετά την συγκεκριμένη φάση οι παίκτες του Τυρνάβου αντέδρασαν και στο 30ο λεπτό ο Δημολιός έγραψε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου με ωραίο διαγώνιο σουτ.

Στην επανάληψη η Νίκη Βόλου έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα αντέδρασε προσπαθώντας να φέρει το ματς στα ίσια πράγμα που κατάφερε 53' με κεφαλιά του Στρούγγη μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργατζή. Ο Δημολιός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 70' ξανά με διαγώνιο σουτ έβαλε ξανά μπροστά τον Τύρναβο που αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περισσότερο από 70 λεπτά προσπάθησε να παίξει δημιουργικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες με το χρυσό 2-1 όμως να παραμένει ως την λήξη του αγώνα.

Με αυτή την νίκη τους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου παρέμειναν ψηλά στην βαθμολογία σκορπώντας χαμόγελα και μηνύματα αισιοδοξίας, σφυρηλατώντας παράλληλα το πνεύμα νικητή που τους διακατέχει από την αρχή της χρονιάς.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Κώστας Τουρβάτσιος): Χαρισούλης, Καραμπίνας, Σουλιώτης, Δάσσιος, Παυλόπουλος, Δημολιός, Λίταινας, Ντογκούλης, Βουγιατζής, Μαχαίρας, Ντιντής.

Αγωνίσθηκαν και οι: Καραστέργιος, Τούσιας, Ζιώγας.