Βαθμολογία

Η Τσαριτσάνη πάει Ηγουμενίτσα

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Οικονόμος ενόψει της αναμέτρησης για την 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, με αντίπαλο τον Κεραυνό Θεσπρωτικού εκτός έδρας.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης εστιάζονται στις απουσίες των τραυματιών Τόλιου και Γκουντρουμπή καθώς και του τιμωρημένου με κάρτες Χάμου.

Με δεδομένο ακόμη ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα, για το σκοπό αυτό και προκειμένου να εξοικειωθούν οι παίχτες με το χώρο που θα αγωνιστούν την Κυριακή, ο Οικονόμος πραγματοποίησε 2 προπονήσεις (της Πέμπτης και Παρασκευής) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Camp new (Ζήση Γεράση) στη Γιάννουλη, που ως γνωστό έχει παρόμοιου τύπου τάπητα.

Στην αποστολή της ομάδας, που θα αναχωρήσει στις 08:00 το πρωί της Κυριακής από Τσαριτσάνη για Ηγουμενίτσα, ο τεχνικός των «πρασίνων» Κ. Κατσάρας συμπεριέλαβε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Νούσια, Γούπο, Καλπία, Καρακώστα, Κολιό, Κουμπούρα, Παπαγεωργίου, Πρικάκη, Παναγιώτου Διον., Κουρδή, Καραγκούνη, Μπαμπάλη, Ματούλα,  Σκλάβο, Κουλτσιάκη, Κωστούλα και Σιαφαρίκα. Τη συνάντηση στην Ηγουμενίτσα ορίστηκαν να διευθύνουν οι κ Τζουανόπουλος, Παπαδήμος και Αναγνωστόπουλος (συνδέσμου διαιτητών Αχαϊας).