Βαθμολογία

Η Ζήκα δίνει την απάντησή της!

Η συμμετοχή της Αγγελικής Ζήκα στο «Τhe Voice» προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αλλά και σχόλια, κυρίως για την δήλωση της Μελίνας Ασλανίδου ότι αν και κάποτε έκαναν παρέα, δεν αναγνώρισε τη φωνή της. Τι ισχύει και τι όχι; Η Αγγελική Ζήκα, δίνει τις δικές της απαντήσεις σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ».

Έρχομαι και στο «The Voice», όπου ορισμένοι αναρωτήθηκαν κακοπροαίρετα «πώς γίνεται να μην αναγνώρισε η Μελίνα Ασλανίδου τη φωνή της, αφού είναι φίλες». Σε ενόχλησαν τα παραπάνω σχόλια;

Όχι. Δεν με ενόχλησε καθόλου. Όσοι είναι έξω από αυτή την κατάσταση, έχουν εν μέρει δίκιο να σκέφτονται έτσι. Είναι φυσιολογικό να πουν «αφού ξέρει τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου, είχε όλα τα μέσα για να μπει στο «The Voice».

Γνώριζαν ότι σκόπευες να διαγωνιστείς;

Όχι. Έπειτα από όσα πέρασα, έχω αποφασίσει να είμαι στην ολότητα ο εαυτός μου. Φυσικά και σκέφτηκα κάποια στιγμή να τους ενημερώσω. Όποιος έχει γνωστούς σε μια επιτροπή που θα τον κρίνει και ισχυρίζεται ότι δεν διανοήθηκε έστω και στιγμιαία κάτι τέτοιο, αν μη τι άλλο, δεν είναι ειλικρινής. Τι πιο εύκολο από το να στείλω ένα μήνυμα στη Μελίνα και στον Αντώνη ή να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να τους πω «Αν θέλετε, γυρίστε».

Έπειτα από την πρώτη μου σκέψη, όμως, βρήκα άλλους τόσους λόγους για να μην το κάνω. Ήταν θέμα εγωισμού. Ήθελα να δω τις δυνάμεις μου. Θεώρησα επίσης ότι θα τους έφερνα σε τρομερά δύσκολη θέση, κάτι που δεν ήθελα σε καμία περίπτωση. Επιπλέον, είμαι σίγουρη ότι δεν θα το εκτιμούσαν καθόλου και τελικά αυτή η κίνηση θα στρεφόταν εναντίον μου.

Πηγή: govastileto.gr