Βαθμολογία

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 12 Φεβρουαρίου 2014

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

Στον προπονητή της ομάδας Ροδιακός επιβλήθηκε αυτοδίκαια η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία, στη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με τη Νέα Νίκη Νίκης (9/2/2014).

Στον προπονητή της ομάδας Αβέρωφ επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου τους στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες, μέχρι την 23/2/2014, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο την ομάδα Δήμητρα Γιάννουλης (8/2/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

Στην ομάδα Ζωοδόχος Πηγή επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για την συμπεριφορά οπαδού και ποδοσφαιριστή της, στον αγώνα της 1 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την Δόξα Υπέρειας.

Στην ομάδα Αβέρωφ Λάρισας επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης, για τη συμπεριφορά του προπονητή της στον αγώνα της 8 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα Δήμητρα Γιάννουλης.

Στην ομάδα Αναγέννηση Φαρσάλων επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, για την συμπεριφορά οπαδού της, στον αγώνα της 9 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων.

Στην ομάδα Α.Ε. Μελίας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, για την συμπεριφορά οπαδών της μετά τη λήξη του αγώνα της 8 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα Ατρόμητοι/Θύελλα.

Στην ομάδα Ατρόμητος Βαμβακούς επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, για την συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα της 8 Φεβρουαρίου 2014 με αντίπαλο την ομάδα Σ.Φ. Λάρισα ΄88.

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΜΗ ΔΙΕΞΑΧΘΕΝΤΑ ΑΓΩΝΑ

Η Επιτροπή έκρινε ότι ο αγώνας της 9 Φεβρουαρίου 2014 μεταξύ των ομάδων Όλυμπος Καρυάς – Δευκαλίων Κρανιάς, δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης ομάδας (δεν προσήλθε στο γήπεδο). Ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 3-0 και +3 βαθμούς, ενώ από την ομάδα Δευκαλίων Κρανιάς αφαιρούνται 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του τρέχοντος πρωταθλήματος και άλλοι 2 βαθμοί από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος που θα αγωνίζεται την ποδοσφαιρική περίοδο 2014 – 2015, ενώ της επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΚΑΛΕΣΗΣ Α., Δαμασιακός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ Β., Δόξα Αργυροπουλίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ Π., Όλυμπος Λάρισας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΛΙΩΡΑΣ Δ., Δόξα Βλαχογιαννίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΥΡΑΚΗΣ Π., Λαρισαϊκός, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Μελία, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., Μελία, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ Δ., Μελία, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

(Στην ομάδα της Μελίας επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί είχε 3 αποβολές ποδοσφαιριστών της σε 1 αγώνα – άρθρο 16 παρ. 4 του Π.Κ. «Κακή συμπεριφορά ομάδας»)

ΓΚΕΡΛΙΩΤΗΣ Κ., Νέες Καρυές, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΦΕΤΣΟΣ Α., Καλαμάκι, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΣΑΛΑΒΕΡΗΣ Κ., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΦΟΥΣΤΑΝΑΣ Χ., Ατρόμητος Βαμβακούς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΩΣΤΗΣ Ν., Θύελλα Ελάτειας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Γ., Μαυροβούνι, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΦΟΥΝΤΑΣ Α., Μαυροβούνι, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

DIRIS S., Ροδιακός (παιδικό), εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Λ., ΑΠΣ Ελασσόνας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΠΑΛΙΑΔΑΜΟΣ Γ., ΑΠΣ Ελασσόνας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ Ε., Απόλλων Λάρισας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΡΑΣ Λ., Αστραπή Δελερίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΑΜΠΑΣ Γ., Ζωοδόχος Πηγή, υβριστική προς τον διαιτητή συμπεριφορά (αρχηγός), 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ.

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.