Βαθμολογία

Δήμητρα – Δαμασιακός και Άγιοι Ανάργυροι – Βλαχογιάννι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΛ, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, η κλήρωση των αγώνων της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης και η κληρωτίδα ανέδειξε τα εξής ζευγάρια:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα οι δύο πιο πάνω αγώνες θα είναι «νοκ άουτ», με παράταση και κτυπήματα πέναλτις εφόσον υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα και οι 2 νικητές των αγώνων αυτών θα αγωνιστούν μεταξύ τους στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου, σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή. Ο κυπελλούχος της ΕΠΣΛ θα πρέπει να δηλωθεί στην ΕΠΟ μέχρι και την 10η Μαρτίου 2014, και μέχρι την 12η του ίδιου μήνα, θα πρέπει να δηλώσει στην ΕΠΟ αν επιθυμεί να συμμετάσχει στους επόμενους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΟ (β΄ φάση) με τους κυπελλούχους των άλλων Ελληνικών Ενώσεων. Ο πρώτος αγώνας της β΄ φάσης έχει οριστεί για την 19η  Μαρτίου 2014.

Οι 2 ημιτελικοί αγώνες που κληρώθηκαν σήμερα θα διεξαχθούν, ύστερα από συνεννόηση της Επιτροπής Κυπέλλου με τα συμμετέχοντα σωματεία, στις εξής ημερομηνίες:

-ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014: Γήπεδο Γιάννουλης, ώρα 15.00: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

-ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014: Γήπεδο Αγίων Αναργύρων, ώρα 15.00: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ