Βαθμολογία

Πλεξίδας: «Θέλω την ΑΕΛ, αλλά με τον κόσμο της ενωμένο»

Το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι κύριοι μου είχαν προτείνει να χρηματοδοτήσω εγώ την ομάδα, αλλά να τη διοικούν εκείνοι. Όχι την ΑΕΛ που σήμερα είναι πρωτοπόρος στη Γ’ Εθνική, αλλά ουσιαστικά τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΛ.

Αν έχουν βρει άλλον επενδυτή για να κάνουν φέτος αυτό που δεν μπόρεσαν πέρσι, ας τον φέρουν τώρα για να συγκριθεί μαζί μου σε όλα. Σε οικονομική δυνατότητα και φερεγγυότητα, σε οργάνωση, σε λειτουργία και σε πλάνο για το μέλλον. Καλώ οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο πιστεύει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΛ, να έρθει τώρα και να σταθεί απέναντί μου. Κι αν είναι καλύτερος, δυνατότερος και ικανότερος, να πάρει την ΑΕΛ όχι αύριο, αλλά χθες.

Γιατί να περιμένουν μέχρι τον Μάιο; Μήπως για να βγάλω εγώ το φίδι από την τρύπα, για να βγει η χρονιά, να τελειώσει κανονικά η εκκαθάριση και να έρθουν και να τα βρουν όλα έτοιμα και χωρίς ρίσκο; Αντιπολίτευση εκ του ασφαλούς, δηλαδή;

Ας αναλογιστούμε ποια  ΑΕΛ θέλουμε. Την ΑΕΛ που ορέγονται κάποιοι ή μια ΑΕΛ αντάξια του μεγέθους της ιστορίας της;

Αν μπορούν να μου διασφαλίσουν ότι η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και η ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα αδειοδότησης, αν μπορούν να μου εγγυηθούν δηλαδή ότι δεν θα πάνε στράφι τα χρήματα που βάζω και η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει κανονικά την άνοδο στη SUPERLEAGUEτου χρόνου, τότε είμαι διατεθειμένος να περιμένω ακόμη και μέχρι τον Αύγουστο για να πάρω το χρίσμα για την ΠΑΕ.

Έλεος πια! Δεν καταλαβαίνουν ότι βάζουν σε κίνδυνο όχι μόνο το σήμερα της ΑΕΛ, αλλά και το μέλλον της; Εκτός κι αν κάτι τέτοιο τους εξυπηρετεί. Να ξέρουν, τουλάχιστον, ότι στο εξής θα είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβεί...

ΑΕΛ χωρίς τον κόσμο της δεν υπάρχει. Προσωπικά ποτέ δεν θα επεδίωκα να πάρω την ΠΑΕ εκβιαστικά, ούτε να αναλάβω μια ΑΕΛ διχασμένη και χωρίς την πλήρη εμπιστοσύνη των φιλάθλων της.

Ευάγγελος Πλεξίδας

Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής