Βαθμολογία

«Είμαστε μαζί έναν χρόνο...»

Για το περιοδικό «ΕΓΩ! Weekly» φωτογραφήθηκε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμμετοχή του στο The Voice.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και για το αν είναι επιφυλακτικός στην προβολή της σχέσης του με την Ήβη Αδάμου, ο frontman των Stavento ξεκαθάρισε: «Δεν κρύβω κάτι. Με την Ήβη είμαστε μαζί περίπου έναν χρόνο – όχι τέσσερα ή πέντε χρόνια, όπως έχει γραφτεί».

Μάλιστα, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Η Ήβη όταν συνεργαστήκαμε για πρώτη φορά ήταν 16 χρονών και ζούσε στην Κύπρο. Στα 18 της ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συνεργαστήκαμε ξανά στον επόμενο δίσκο της. Ξεκινήσαμε ως φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω ειλικρινά πώς πρέπει να το διαχειριστώ. Άλλωστε, κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον».

Όσο για την εμπειρία του μέχρι τώρα στο The Voice, ο Μιχάλης Κουϊνέλης είπε: «Είχα ενδοιασμό για τη δημοσιότητα, αλλά όχι για το παιχνίδι. Όταν μου έγινε η πρόταση, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “από πού κι ως πού;”. Στη συνέχεια είδα τα επεισόδια του εξωτερικού και ενθουσιάστηκα, αλλά μετά μου δημιουργήθηκε η απορία “ποιος θα διαλέξει εμένα στις οντισιόν;”. Γιατί ο πολύς κόσμος με γνωρίζει μέσα από το συγκρότημα, αλλά δεν ξέρει πως ασχολούμαι με τη μουσική παραγωγή».