Βαθμολογία

Δ. Κασσής: «Ο κόσμος να απολαύσει έναν ωραίο αγώνα με την ΑΕΛ»

Η ήττα από τον Καμπανιακό την περασμένη Κυριακή αποτέλεσε πισωγύρισμα για τις προσπάθειες της Δόξας να μειώσει την απόσταση από τη ζώνη της σωτηρίας, ωστόσο οι «πορτοκαλί» δεν το βάζουν κάτω και δεν απογοητεύονται. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με την ΑΕΛ στην έδρα της Δόξας την Κυριακή στις 15:00, αλλά όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια παλεύονται, αφού οι αγωνιστικές διαφορές με τους αντιπάλους της δεν είναι πολύ μεγάλες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Κασσής, τόνισε στο super-fm.gr: «Εμείς δεν παίζουμε με άγχος, παίζουμε για την αξιοπρέπεια και την ευχαρίστησή μας. Παλεύουμε μόνοι μας, τη στιγμή που ομάδες της Θεσσαλονίκης βοηθήθηκαν από τις επαγγελματικές ομάδες της περιοχής τους. Συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξοι, γιατί όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα αγαπάνε αυτό που κάνουν και αγαπάνε και τη φανέλα».

Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στην ιστορική ομάδα της Λάρισας, σχολίασε: «Είναι τιμή μας να υποδεχτούμε μια τόσο ιστορική ομάδα και θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία που μας παρείχαν στον α' γύρο.

Ελπίζουμε να απολαύσουμε έναν ωραίο αγώνα και να τον παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Καλούμε κι εμείς τον δικό μας κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα δεν θα έχει στη διάθεσή της για τον δύσκολο αγώνα με την ΑΕΛ τον τιμωρημένο Νάσιο που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.