Βαθμολογία

15.000 ευρώ στην Αμάντα Νοξ για να γυρίσει πορνό!

Δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ πρότεινε στην Αμάντα Νοξ μία εταιρεία παραγωγής πορνό για να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με περιβολή... Εύας. Η Αμάντα που αντιμετωπίζει ξανά τις κατηγορίες για το θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Μέρεντιθ Κέρτσερ, θα μπορεί εκτός από τα χρήματα που θα λάβει, να επιλέξει και τις στάσεις του σεξ που την βολεύουν και αναδεικνύουν την πιο όμορφη πλευρά της, σύμφωνα με την εφημερίδα "Bild".

Η ταινία πορνό στην οποία καλείται να πρωταγωνιστήσει πετώντας όλα τα ρούχα της, θα έχει τίτλο «Foxy Knoxy» (Πονηρή Νοξ). Σύμφωνα, μάλιστα με τον διευθυντή της εταιρίας "Monarchy Distribution", πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία για τη Νοξ να πληρώσει τα νομικά της έξοδα, αλλά και τις σπουδές της. Προ το παρόν, η Αμάντα δεν έχει απαντήσει στη εταιρεία ούτε έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Τον περασμένο μήνα, η 26χρονη Νοξ, χαρακτήρισε άδικη τη νέα καταδίκη της από δικαστήριο της Φλωρεντίας για τη δολοφονία της συγκατοίκου της, Μέρεντιθ Κέρτσερ, επισημαίνοντας πως η απόφαση την αφήνει «τρομαγμένη και πικραμένη».