Βαθμολογία

Πανηγυρικά στα ημιτελικά οι Άγιοι Ανάργυροι

Νίκη-πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, κατέκτησε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, που επικράτησε με σκορ 3-1 του Ηρακλή Χάλκης, το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν δίκαια την αναμέτρηση και πλησιάζουν όλο και περισσότερο στην επίτευξη του ενός από τους δύο στόχους που έχουν θέσει και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Θοδωρή Σκύφτα, απείλησε πρώτη νωρίς σχετικά στο παιχνίδι όταν μετά από μπαλιά του Τσινούδη, ο Φούντας βγήκε απέναντι στον Φαρμάκα, με τον τερματοφύλακα της Χάλκης να τελειώνει την φάση. Στο 23ο λεπτό, ο Τάσιος επιχείρησε ένα σουτ από μακριά, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ.

Η επιθετική πρωτοβουλία των Αγίων Αναργύρων, συνεχίστηκε και μάλιστα συνοδεύτηκε και από γκολ. Στο 30ο λεπτό ο Τσινούδης με μακρινό σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Φαρμάκα σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ.

Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το παιχνίδι όταν ο Σαλγκάμης έδωσε ωραία την μπάλα στον Αμαρλαριώτη και αυτός από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 42ο λεπτό, ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Πλιάγκας έδωσε στον Φούντα και αυτός με ωραίο τρόπο τροφοδότησε τον Ιλιάζι που από κοντά με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Χάλκης κατάφερε κάπως να ισορροπήσει και έτσι μείωσε στο 61ο λεπτό με σουτ του Ρέψη μέσα από την περιοχή, που έκανε το 2-1, βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 78’ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση όταν ο Νίκος Κουσιώρας έβγαλε ωραία τον Ρέψη στην περιοχή, όμως ο Παυλόπουλος ήταν παρών και μάζεψε την μπάλα.

Στο 81’ οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν ακόμα μια ευκαιρία, όταν ο Τσινούδης έβγαλε τετ α τετ τον Φούντα, αλλά αυτός έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά, ότι δεν μπόρεσε να κάνει σε αυτήν την φάση, το έκανε στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν πήδηξε και πήρε την μπάλα μπροστά από τον Φαρμάκα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Ιλιάζι, Κοτάκος, Τσινούδης, Βενέτης, Πλιάγκας, Σαλγκάμης, Αμαρλαριώτης(71’ Παναγιώτου), Τάσιος(88’ Νεράτζης), Φούντας(90’+1’ Καστανούλιας).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Βογιατζής Σ., Τσίρκας, Αλμυρούλης, Κουσίωρας Ν., Τσιλιάκος Ι.(46’ Τζατζάκης), Βογιατζής Χρ., Ρέψης, Παπαδημητρίου(71’ Γουργιώτης), Κουσιώρας Κ.(64’ Δημόπουλος).

Το παρόν στο παιχνίδι έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κύριος Ζήσης Γρηγορίου που μαζί με τον κύριο Αριστοτέλη Γκούμα παρακολούθησαν την αναμέτρηση.