Βαθμολογία

Ενσωματώθηκε ο Σαββίδης, ελπίδες για Κουλίδη…

Σε ρυθμούς Κρανούλας κινούνται στην ΑΕΛ αφού η ομάδα της προσεχή Κυριακή θα αντιμετωπίσει την ομάδα από τα Γιάννινα και φυσικά στόχο έχει να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο. Με την απαιτούμενη σοβαρότητα η ΑΕΛ δεν αναμένεται να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό μέρος, ευχάριστα είναι τα νέα από τον Σαββίδη που σήμερα ενσωματώθηκε μετά από αρκετές ημέρες με την ομάδα και έβγαλε όλο το ομαδικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε πως ο εν λόγω παίκτης ήταν εκτός λόγω τραυματισμού. Από εκεί και πέρα οι Αραμπατζής και Αγρόδημος είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ από την περασμένη εβδομάδα.

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τα δελτία των Καρακατσάνη, Κωτσιόπουλου και Κουλίδη η ΕΠΣΛ έκανε την σχετική παράσταση στην ΕΠΟ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αναμένεται να εκδοθούν τα δελτία. Παρόλα αυτά στην ΑΕΛ θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή για το επίσημο. Πάντως από τους τρεις παίκτες εάν όλα εξελιχτούν ομάδα, μόνο ο Κουλίδης (είναι εσωτερικό χαφ) θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την Κυριακή.

Οι άλλοι δύο θα περιμένουν λίγες ακόμη ημέρες μέχρι να έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν (πρέπει να περάσει ένας μήνας από την τελευταία τους συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής όπου και μετείχαν).

Τέλος να θυμίσουμε πως το δελτίο του Τσεμπερίδη έχει βγει κανονικά και ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την άλλη Κυριακή στο ματς κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.