Βαθμολογία

Το ίδιο κακό της κάνουν!

Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το σωστό και το λάθος και πολύ περισσότερο, την κρισιμότητα συνολικά της σεζόν και ειδικότερα αυτών των στιγμών, για την εξέλιξη της ΑΕΛ. Εκτιμώ όμως - και μ' αυτόν τον γνώμονα γράφω και θα γράφω, μιλάω και θα μιλάω - ότι...

tsoumbox.blogspot.gr

...όσο αρνητικές είναι οι υπηρεσίες που της προσφέρουν εκείνοι που έχουν στυλώσει τα πόδια κόντρα στον Πλεξίδα, βλέποντας για κακό κι επικρίνοντας εξ ορισμού ό,τι λέει κι ό,τι κάνει, εφευρίσκοντας ακόμη και ανυπόστατα γεγονότα, άλλο τόσο αρνητικές είναι οι υπηρεσίες εκείνων που ανέλαβαν εσχάτως να λιβανίζουν απ' το πρωί μέχρι το βράδυ τον χρηματοδότη της ομάδας, εξαγνίζοντας τις προθέσεις του κι αποθεώνοντας τους άμεσους συνεργάτες του.

Και για να κάνω την παρατήρησή μου πιο συγκεκριμένη, θα πω πως κατά τη γνώμη μου όσο επικίνδυνο είναι στις μέρες μας να σπέρνεις μ' ελαφριά καρδιά την πληροφορία ότι η διοίκηση απαγόρευσε την είσοδο του Κυριακίδη στο γήπεδο, άλλο τόσο είναι να έρχεσαι τυχαία δυο μέρες πριν τη γενική συνέλευση και με εξίσου ελαφριά καρδιά να διαρρέεις πως ο Πλεξίδας (σ.σ. προσέξτε, όχι η ΑΕΛ) έκλεισε τον τάδε ποδοσφαιριστή για του χρόνου!

Είναι όροι αυτοί για να παίζει η ΑΕΛ το έντιμο και διάφανο παιχνίδι που θέλουμε;