Βαθμολογία

Μόγιες: «Θα αλλάξει η τύχη μας»

Θέμα τύχης ή για να είμαστε ακριβείς ατυχίας είναι, σύμφωνα τον Ντέιβιντ Μόγιες, τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κορυφαία ομάδα της Αγγλίας την τελευταία 20ετία, δεν θυμίζει σε τίποτα την ανίκητη αρμάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ωστόσο ο νέος προπονητής της παραμένει αισιόδοξος ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες. «Απλώς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει. Και όντως παίζουμε με τον τρόπο που πρέπει.

Θα εξακολουθήσουμε στον ίδιο δρόμο, γιατί η τύχη μας θα αλλάξει κι αυτό είναι σίγουρο» ανέφερε ο Μόγιες, μία ημέρα πριν το ντέρμπι με την Αρσεναλ στο «Εμιρεϊτς» για το οποίο θεωρεί πως «... όπως πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς του πρώτου γύρου, το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Παραμένουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας και θα το δείξουμε αύριο».

Επίσης, διέψευσε κατηγορηματικά σημερινό δημοσίευμα της «Sun» σύμφωνα με το οποίο ο Ρίο Φέρντιναντ εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν: «Μπορώ να σας πω πώς ό,τι γράφτηκε σήμερα είναι ένα μάτσο σκουπίδια, οι απόλυτες ανοησίες».

Πηγή: zougla.gr