Βαθμολογία

Φιλική νίκη για τον Δωτιέα Αγιάς

Α.Ο. ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ – Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ: 0-3

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Τρίτη το μεσημέρι στο γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς, ο Δωτιέας επικράτησε του Φιλοκτήτη Μελιβοίας με σκορ 3-0.

Το φιλμ του αγώνα

1ο Ημίχρονο
1' Από σέντρα του Κατσίκη, ο Γούτος κάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
4' Ο Γούτος κλέβει την μπάλα από τον αμυντικό, δίνει πάσα στον Τσατσαλίδη, αυτός επιχειρεί το σουτ μπλοκάρει ο Γεωργούλας.
7' Δυνατό σουτ του Πετρουζέλη, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
15' Ο Τσατσαλίδης μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, κάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
17' Ο Κατσίκης από αριστερά τριπλάρει τον αμυντικό κάνει παράλληλη σέντρα στο χώρο του πέναλτι και ο Λώττας πετάγεται και με προβολή κάνει το 0-2.
22' Ο Τσατσαλίδης κάνει το σουτ, ο Γεωργούλας αποκρούει την μπάλα και στην πορεία της θα βρεθεί ο Γούτος που με σουτ θα κάνει το 0-3.
28' Γούτος και Τσατσαλίδης συνεργάζονται και με τον πρώτο να κάνει σέντρα, βρίσκει τον Κατσίκη, αυτός κάνει το σουτ αλλά πάνω στην γραμμή διώχνει ο αμυντικός της Μελιβοίας.
30' Σουτ του Τσατσαλίδη γλείφει τα εξωτερικά δίχτυα του Γεωργούλα.

2ο Ημίχρονο
3' Σουτ του Νταγιάντα μόλις άουτ.
4' Μόνος του ο Τσένος κάνει το σουτ η μπάλα άουτ.
30' Πλασέ του Νταλαμπύρα μπλοκάρει ο Μάλτζαρης.
35' Σουτ του Χατζιλιάδη η μπάλα άουτ.

Α.Ο. Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνας, Τσένος, Νταλαμπύρας, Σενκάι, Σελήνης, Καραμπάλιος, Παπαηλίας, Λάιος. Έπαιξαν ακόμη οι : Πασσιάς Π., Πασσιάς Δ., Ντόμπρα, Γκουντάρας.

Α.Ο. Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης, Γούτος, Τσιανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας, Λώττας, Κατσίκης. Έπαιξαν ακόμη οι : Μάλτζαρης, Καρλιάμπας, Νταγιάντας, Χατζηλιάδης, Λούγκος, Τσακάλι, Σιμούλης.

Διαιτητές: Τσιτσανούδης Β., Ακρίβος Κ., Καραγιάννης Χ. (Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ).

*Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας αγωνίστηκε με παιδιά στην σύνθεσή του γεννημένα το 97’-98’, ακόμα και το 99’ όπως ο πιτσιρικάς Γκουντάρας Νικόλαος γιός του Δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα.

* Και οι δύο Διοικήσεις ευχαριστούν την Διοίκηση της Δήμητρα Αγιάς για την παραχώρηση του γηπέδου της.

* 35λεπτά ήτανε τα ημίχρονα του φιλικού κατόπιν συνεννοήσεων των δύο ομάδων.