Βαθμολογία

Διαψεύδει η Washington Post

Διέψευσε, το βράδυ της Δευτέρας, η αμερικανική εφημερίδα Washington Post τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι στο φύλλο της Τρίτης θα δημοσιεύσει ρεπορτάζ στο οποίο θα αποκαλύπτει τον υποτιθέμενο δεσμό που διατηρούν o Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπιγιονσέ.

Οι φήμες, που προκάλεσαν σάλο στο Διαδίκτυο, ξεκίνησαν από τον γάλλο παπαράτσι Πασκάλ Ροστέν, ο οποίος υποστήριξε, σε συνέντευξή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1, ότι την Τρίτη η εφημερίδα Washington Post θα αποκαλύψει την κρυφή σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ.

«Σε λίγο στις ΗΠΑ θα συμβεί κάτι φοβερό. Αύριο θα μιλάει γι΄αυτό όλος ο κόσμος» είπε ο Ροστέν. Την «αποκάλυψη» φιλοξένησε και το γαλλικό περιοδικό Glamour. Σύμφωνα με τον γάλλο φωτογράφο, η Washington Post θα προβεί σε αυτή την αποκάλυψη την ώρα που ο Ομπάμα θα υποδέχεται τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, η κρυφή ερωτική σχέση του οποίου με μια γαλλίδα ηθοποιό αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της Washington Post Κρις Κοράτι δήλωσε στον ιστότοπο Poynter.org ότι η πληροφορία «είναι απολύτως αναληθής». Ο ιστότοπος ανήκει στη σχολή δημοσιογραφίας Poynter Institute. Η Μπιγιονσέ είχε τραγουδήσει στην ορκωμοσία του Ομπάμα το 2009 και το 2013, όπως και στο πάρτι γενεθλίων της γυναίκας του Ομπάμα, Μισέλ. Η πληροφορία, πάντως, δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή, ούτε από την Washington Post.

Πηγή: shootandgoal.com