Βαθμολογία

Ανόρθωση: Έπιασε δουλειά ο Κωστένογλου

Δουλειά στην Ανόρθωση ξεκίνησε ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος το πρωί πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός της βαρωσιώτικης ομάδας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, με συνεργάτη τον Γιώργο Αλεξόπουλο, αναλαμβάνει δύσκολο έργο, αφού η Ανόρθωση βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη περίοδο, και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους για να μπορέσει η ομάδα να γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

Αναμφίβολα ο Κωστένογλου θα χρειαστεί στήριξη από όλους, διαφορετικά δεν έχει νόημα η αντικατάσταση του Ζόρζε Κόστα. Θυμίζουμε ότι είναι ο τέταρτος προπονητής που θα καθίσει στον πάγκο της Ανόρθωσης στην τρέχουσα σεζόν μετά τους Κασσιανό, Κόστα και Μιχαήλοβιτς.

Πάντως, ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και γι’ αυτό τον λόγο βρέθηκε χθες στο Τσίρειο και παρακολούθησε την αναμέτρηση ΑΕΛ-Ερμής, καθώς η λεμεσιανή ομάδα είναι ο επόμενος αντίπαλος της Ανόρθωσης.

Θα χρειαστεί πάντως να ανακατέψει την τράπουλα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αφού τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Άντιτς, Αλέξα, Φοφανά, οι τραυματίες Βέγκα και Γκαρσία, ενώ είναι αμφίβολη η παρουσία των Κάλβο, Μάκου και Ζόρζε, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πηγή: shootandgoal.com