Βαθμολογία

Και τώρα η Δόξα Κρανούλας…

Το προγραμματισμένο τους ρεπό απολαμβάνουν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και από αύριο θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την Δόξα Κρανούλας που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στα Γιάννινα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ σίγουρα εάν παρουσιαστεί σοβαρή δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα απέναντι σε μια ομάδα που τη φετινή χρονιά δεν τα πάει καλά και αγωνίζεται με νέα παιδιά που στόχο έχει την παραμονή.

Να τονίσουμε πως ο Σαββίδης δύσκολα θα προλάβει και αυτό το ματς αφού όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι άγνωστο αν θα μπορέσει να μπει άμεσα στο ομαδικό πρόγραμμα. Από την άλλη ο Αραμπατζής λογικά θα είναι διαθέσιμος αφού έχει μπει σε φουλ ρυθμούς εδώ και λίγες ημέρες.

Καρακατσάνης, Κωτσιόπουλος και Κουλίδης περιμένουν να εκδοθούν τα δελτία τους αφού έχει προκύψει πρόβλημα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ενώ ο Τσεμπερίδης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Αγροτικό Αστέρα.   

Τέλος το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΑΕΛ την προσεχή Πέμπτη, όπου και εκεί αναμένεται να συζητηθούν όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν την ομάδα το τελευταίο διάστημα.