Βαθμολογία

Πανιώνιος: «Τρομοκρατία στο Βικελίδης»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ωε εξής: «Άφιξη στο γήπεδο και "καλωσόρισμα" από τα ευτραφή "παιδιά". Ζέσταμα με ευχές του στυλ "αν βάλετε γκολ δεν θα φύγετε από δω", υποδοχή στη φυσούνα (μακριά από τις κάμερες, που προστατεύουν βεβαίως βεβαίως το προϊόν), τρομοκρατία, τρομοκρατία, τρομοκρατία.

"Φιλοφρονήσεις" από τον οικοδεσπότη προπονητή με πιάσιμο από το λαιμό σε ποδοσφαιριστή μας. Προπονητής; Λάθος λέξη. Διορθώνουμε. Από τον άνθρωπο που μόνο τα αρμόδια όργανα γνωρίζουν πώς μπορεί να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου μιας ομάδας, καθώς όπως φαίνεται ο κανονισμός περί "Uefa Pro" ισχύει μόνο για τις υπόλοιπες 17 και η αυστηρότητά του εξαντλήθηκε σε δικό μας παιχνίδι όταν... άδειασε ο πάγκος μας, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.

Και μέσα σε όλα ένας διαιτητής να παραδέχεται για την κουτουλιά του "ποδοσφαιριστή" Τάτου: "Τι να κάνω; Να το σφυρίξω και να τον αποβάλλω και να μπουν όλοι μέσα;".

Αυτό κύριοι αρμόδιοι το ονομάζετε "Ποδοσφαιρικό αγώνα Super League εν έτει 2014";

Περιμένουμε από την ΚΕΔ να μας ενημερώσει για τα κριτήρια επιλογής του συγκεκριμένου ρέφερι σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περιμένουμε από την ΕΠΟ και την Super League να μας ενημερώσει για το ποιος είναι ο προπονητής του Άρη. Γιατί στο φύλλο αγώνα, που προφανώς είναι στην διάθεσή σας, δεν αναφέρεται ουδείς.

Περιμένουμε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League και τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα της ΕΠΟ να επιληφθούν.

Αν όλοι οι αρμόδιοι φορείς δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιληφθούν τι έγινε χθες, εμείς με τα 124 χρόνια προσφοράς στον Ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό, ξέρουμε και μπορούμε να προστατέψουμε την ομάδας μας, το όνομά μας και την ιστορία μας.

Ραντεβού στο χορτάρι».