Βαθμολογία

Σωτήρης Αντωνίου: «Θα παίξουμε καθαρά για τους τρεις πόντους»

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου για το παιχνίδι με την Κύμη. «Εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε το +6 από τη σωτηρία και παίζουμε ένα ματς πρόκληση απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στη Football League» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Αντωνίου και πρόσθεσε:
«Οπωσδήποτε παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα παίξουν η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με την ομάδα που διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση και τις περισσότερες τελικές προσπάθειες. Θα παίξουμε καθαρά για τους τρεις πόντους και ευελπιστώ με τον κόσμο δίπλα μας να πετύχουμε τον στόχο μας».
Σήμερα θα δώσουμε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας στο Γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς στις 16:00 για να δούμε την αγωνιστική μας κατάσταση. Ο τεχνικός του Δωτιέα σχολίασε και τα αποτελέσματα της προχθεσινής 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο λέγοντας: «Η νίκη του Ρήγα Φεραίου ανέβασε πάρα πολύ τον συντελεστή σωτηρίας. Επιμένω ότι αυτοί που θα σωθούν θα είναι στους 40 βαθμούς. Θα γίνει μεγάλη μάχη με πολλές ομάδες. Ακόμη και το Μακροχώρι και τα Τρίκαλα θα είναι μέσα σ’ αυτές που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Μάχη ωστόσο θα γίνει και για την άνοδο.
Αγωνιστικά τα προβλήματα για τον Δωτιέα σιγά-σιγά αρχίζουν να λύνονται αφού μόνο ο Σιμούλης που εκτίει την τελευταία από τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του θα απουσιάζει από το παιχνίδι με την Κύμη. Επανέρχεται ο Τσιρογιάννης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.