Βαθμολογία

Ο Δωτιέας ενημερώνει για το νέο σήμα

Προς αποφύγει παρεξηγήσεων για το καινούργιο λογότυπο (σήμα) που έρχεται. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό του Δωτιέα Αγιάς ότι με τον σχεδιασμό ενός σήματος δεν προσβάλεις την ιστορία ενός συλλόγου, αντιθέτως την αναβαθμίζεις και κοιτάς με περισσότερη αισιοδοξία τον μέλλον αυτής.

Το υπάρχον έμβλημα του Δωτιέα Αγιάς απεικονίζει ασπίδα και δόρυ, το νέο σήμα θα απεικονίζει τα ίδια ακριβός σύμβολα, εξάλλου δεν είναι εύκολο να αλλάξει ένα σήμα. Δημιουργούμε ένα σήμα ποιο σύγχρονο και μοντέρνο, κινούμαστε σε πλαίσια σύμφωνα με την εποχή που ζούμε.

Θα ακολουθήσουνε και άλλα πράγματα μέσα στην αγωνιστική περίοδο που θα αναβαθμίσουμε την ομάδα προς το καλύτερο. Αυτό που γίνεται είναι η αναβάθμιση του λογοτύπου και τίποτα παραπάνω. Ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά για την ομάδα μας…

Ο Πρόεδρος
Σταύρος Γκλέτος

Φιλικό με την Μελιβοία

Φιλικό αγώνα θα δώσει η ομάδα την Τρίτη 11/02/2014 και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Δήμητρας Αγιάς, αντίπαλος θα είναι ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας οπού αγωνίζεται στην Α' ΕΠΣΛ. Η Μελιβοία ανήκει στον Δήμο Αγιάς.