Βαθμολογία

Διγκόζης: «Μπράβο στα παιδιά!»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού Απόλλων Καλαμαριάς – Τύρναβος ο τεχνικός της Λαρισινής ομάδας Άγγελος Διγκόζης τόνισε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή εμφάνιση και τον σημαντικό βαθμό. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, θέλαμε να είναι ανταγωνιστική από την αρχή ως το τέλος του πρωταθλήματος και πιστεύω πως το έχουμε καταφέρει. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγωνιστική. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει από την αρχή, καλή επιτυχία και στον κ. Αλεξίου».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το πέναλτι που ζήτησαν έντονα οι Καλαμαριώτες στο πρώτο μέρος, είπε: «Δεν είδα τη φάση, γιατί εκείνη την ώρα μιλούσα με τους συνεργάτες μου».

Αλέξης Αλεξίου (προπονητής Απόλλωνα): «Στο πρώτο μέρος πετύχαμε γρήγορα γκολ και κάναμε κάποιες ευκαιρίες για να τελειώσουμε τον αγώνα, ωστόσο δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Κάποια παιδιά δεν βρέθηκαν στη μέρα τους, ενώ και οι αλλαγές δεν μας βοήθησαν. Προσπαθούμε να βρούμε έναν επιθετικό, εκεί έχουμε πρόβλημα. Είναι δύσκολο να βρούμε Έλληνα, κοιτάμε την ξένη αγορά και θα προσπαθήσουμε μέχρι αύριο να πάρουμε παίκτη από εκεί. Συγχαρητήρια στον Άγγελο για τη δουλειά που κάνει, εύχομαι να πετύχει ο Τύρναβος τους στόχους του».