Βαθμολογία

Πήρε τον πόντο στις καθυστερήσεις ο Μαχητής

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του Μαχητή Τερψιθέας, κόντρα στην Νάουσα, που έγινε στο γήπεδο της Τερψιθέας, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, η ομάδα της Λάρισας, κατάφερε να πάρει τον πόντο της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ο Μαχητής, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 4ο λεπτό απείλησε την αντίπαλη εστία, όταν ο Νικούλης έκανε ένα σουτ, αλλά ο Κύρου έπεσε και μάζεψε την μπάλα. Στο 8ο λεπτό ο Μπουροζίκας εκτέλεσε ένα φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Νάουσας.

Η επόμενη φάση για την ομάδα του Νομού μας, καταγράφτηκε στο 23’ όταν ο Μολάς μεταβίβασε ωραία την μπάλα στον Παγκαρλιώτα, αυτός τροφοδότησε τον Μαλάκο και ο τελευταίος έκανε ένα σουτ από καλή θέση, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Στο 27’ ο Φλώρος επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Νάουσας, δήλωσε και πάλι παρών, έπεσε απέκρουσε την μπάλα και στην συνέχεια την μάζεψε. Έτσι, το παιχνίδι έφτασε στο 36’, όταν η Νάουσα άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Συμπεθέρης έβγαλε μια σέντρα και ο Αβραμόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μια καλή φάση στο πρώτο μέρος, όταν στο 45’ ο Γασπαράτος έκανε ένα σουτ από καλή θέση, το οποίο όμως πέρασε άουτ.

Το δεύτερο μέρος, δεν ήταν τόσο καλό όσο το πρώτο, με τις δύο ομάδες να παίζουν λιγότερο επιθετικά. Τελικά, ο Μαχητής κατάφερε να ισοφαρίσει σε μια ανύποπτη φάση, όταν ο με ένα σουτ-βολίδα, από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κύρου κάνοντας το 1-1.

Όμως, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σταυροθεόδωρου δεν χάρηκαν πολύ αυτό το γκολ, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ισοφαρίστηκαν. Συγκεκριμένα, ο Γασπαράτος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Μαχητή και έκανε το 1-2, βάζοντας και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Η Νάουσα είχε ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ και να καθαρίσει το παιχνίδι, όταν στο ο Μπενίσκος βγήκε τετ α τετ, αλλά ο Μπρέλλας έστειλε την μπάλα κόρνερ με το πόδι, ενώ μια καλή στιγμή είχε και ο Μαχητής στο 84’ με τον Μαλάκο να στέλνει την μπάλα άουτ. Τελικά, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από ένα μπέρδεμα μέσα στην περιοχή ο Μπουρουζίκας έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Μαντζαφούλης, Παγκαρλιώτας(46’ Ντούγκος), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Σαββίδης(74’ Τσιτουρτζής), Μολάς(83’ Κουρούκας), Πατσιαβούρας, Νικούλης, Μαλάκος.

Νάουσα(Βασίλης Αργυρίου): Κύρου, Ζούργκος(67’ Νικόλτσης), Αργυρίου, Πέικος, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης, Κεφαλάς, Μπενίσκος(89’ Τασιώνας), Γασπαράτος(85’ Ρέντζιας), Περηφανόπουλος.