Βαθμολογία

Ήττα στα τελευταία λεπτά για τον Αμπελωνιακό

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Αμπελώνα στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μέσα στα Τρίκαλα, απέναντι στην τοπική ομάδα, που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-0. Έτσι, ο Αμπελωνιακός δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό, με αποτέλεσμα η κατάσταση να δυσκολεύει πολύ, μιας και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της κατηγορίας, δεν συμφέρουν την ομάδα του Νομού μας.

Το παιχνίδι, δεν ήταν καλό ποιοτικά, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, αλλά να μην καταφέρνουν κάτι. Τελικά, η γηπεδούχος ομάδα των Τρικάλων, ήταν αυτήν που κατάφερε να πετύχει γκολ, στο 82ο λεπτό με τον Πέντσα που έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, ο Αμπελωνιακός θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, εξουδετέρωσε το σουτ του Μεζίνι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι παρέμεινε το 1-0 για την ομάδα των Τρικάλων.

Αμπελωνιακός(Δημήτρης Καπετανόπουλος): Τρούκης, Πολύζος, Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος(36' Πασχαλίδης), Μεζίνι, Κούρο(87' Βούκιας), Κόκκινος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Νάστας(73’ Παπανδρέου).