Βαθμολογία

Όρθιος στην Καλαμαριά ο Τύρναβος

Τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1 απέσπασε ο Τύρναβος αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ. Οι Θεσσαλονικείς ευτύχησαν να προηγηθούν σχετικά νωρίς με τον Ναλμπάντη στο 5' αιφνιδιάζοντας τους παίκτες του Άγγελου Διγκόζη που αξίζει να σημειωθεί ότι είχαν να δουν την μπάλα στα δίχτυα της εστίας τους για 6 συνεχόμενους αγώνες!

Ο Τύρναβος ξεπερνώντας το αρχικό σοκ όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση του ισορροπώντας στον αγωνιστικό χώρο μετά και την αλλαγή του Rodrigo Baros που έδωσε την θέση του στον Σιάτρα στο 34΄ο Ομο που ξεκίνησε ως στόπερ πέρασε στο κέντρο αποκαθιστώντας την λειτουργία στην μεσαία γραμμή με πολύτιμους συμπαραστάτες τους ταχύτατους Ιβανίδη και Νταντίδη.

Η ομάδα μετά το γκολ που δέχθηκε πίεσε, έτρεξε και δουλεύοντας παράλληλα στο δημιουργικό κομμάτι έδειξε για ακόμη μια φορά όπως έχει κάνει φέτος σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια ότι παρά την ψυχρολουσία του πέμπτου λεπτού δεν αποτελεί εύκολη λεία για κανένα αντίπαλο.

Στην επανάληψη ανεβάζοντας στροφές οι παίκτες του Τυρνάβου κατάφεραν με τον Γεωργίου να φέρουν το ματς στα ίσια στο 67' που με πολύ ωραία προσπάθεια και εξίσου ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα. Μέτα και το αποτέλεσμα αυτό οι κυανέρυθροι παραμένουν αήττητοι για 8ο συνεχόμενο αγώνα κερδίζοντας ένα πολύτιμο βαθμό και θετική ψυχολογία ενόψει της επόμενης αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο στάδιο Αλκαζάρ.

Το φιλμ του αγώνα 

Γκολ για τον Απόλλωνα. Ο Καθάριος από τα δεξιά θα δώσει στον  Ναλμπάντη που με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

15΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παρμαξίδη, ο Πρίφτης διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

19΄ Σέντρα από τα δεξιά του Carlos Andre ο Γεωργίου θα πιάσει την κεφαλιά και ο Καρατζιοβαλής μπλoκάρει.

34΄ Πρώτη αλλαγή για τον Τύρναβο. Ο Σιάτρας πέρασε στη θέση του Rodrigo Baros.

40΄ Σουτ του Τσούκαλου από καλή θέση, η μπάλα θα περάσει άουτ.

50΄ Κίτρινη κάρτα ο Όμο.

53΄ Κίτρινη κάρτα ο Μπερντέν.

61΄ Απίστευτη ευκαιρία για τον Τύρναβο για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Τσούκαλος θα κάνει την σέντρα από τα αριστερά, ο Carlos Andre μόνος στο δεύτερο δοκάρι θα κάνει την κεφαλιά, ωστόσο ο Απόλλων στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Κανούλα και πέρασε άουτ.

63΄ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Μεσίνα πέρασε στη θέση του Αθανασιάδη.

67΄ Γκοοολλ για τον Τύρναβο. Ο Γεωργίου με μια κούρσα περίπου 50 μέτρων απέφυγε τρείς αντιπάλους μπήκε στην μικρή περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

68΄ Τελευταία αλλαγή για τον Τύρναβο.Ο Pokong στη θέση του Τσούκαλου.

71΄ Κίτρινη κάρτα ο Τζανδάρης.

75΄ Δεύτερη αλλαγή για τοn Απόλλων. Ο Αναστασίου στη θέση του Καθάριου.

76΄ Εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ.

84΄ Τελευταία αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Βλάχος πέρασε στη θέση του Ναλμπάντη.

90΄ Κίτρινη κάρτα ο Λιόνης.

Απόλλων 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Μπερτέν, Τζανδάρης, Παρμαξίδης, Καθάριος (75' Αναστασίου), Ναλμπάντης (84' Βλάχος), Πέλκας, Αθανασιάδης (63' Μεσίνα).

Τύρναβος (Αγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Καραμανλής, Όμο, Ντατίδης, Ιβανίδης (46' Κανούλας), Rodrigo Baros (34' Σιάτρας), Carlos Andre, Τσούκαλος (68' Pokong), Γεωργίου.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας). Βοηθοί: Δηλγεράκης, Χατζηνάκος (Δράμας).