Βαθμολογία

«Είχα έναν καταπληκτικό γάµο»

Παιδί χωρισμένων γονιών, η Ναταλία Γερμανού μεγάλωσε με τη γιαγιά της. Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια μετά το διαζύγιο των γονιών της και σχολίασε το αν οι επιλογές της στην προσωπική της ζωή έχουν να κάνουν µε τον τρόπο που μεγάλωσε.

«Η γιαγιά µου µε μεγάλωσε από 2 χρόνων µέχρι 18, όταν πήγα να ζήσω µόνη µου. Τους γονείς µου τους έβλεπα τα Σαββατοκύριακα. Και δεν µε στενοχωρούσε, όχι. Η γιαγιά µου ήταν ένας άνθρωπος που όµοιός του δεν µπορεί να υπάρξει ξανά. Κάλυπτε όλα τα κενά µε τροµερή µαεστρία. Μου έδινε πολλή αγάπη και πολλή τρυφερότητα. Το ερωτηματικό “γιατί εγώ δεν µένω µε τους γονείς µου;” το είχα (γιατί κι άλλα παιδιά στην τάξη ήταν χωρισµένων γονιών, αλλά έµεναν µε τη µαµά ή µε τον µπαµπά). Όµως εκείνη µου εξηγούσε: “Ο µπαµπάς είναι όλη µέρα στην εφημερίδα, ο µπαµπάς γράφει βιβλίο, ο µπαµπάς ταξιδεύει. Η µαµά είναι όλη µέρα στη διαφηµιστική εταιρεία. Για σένα τα κάνουν όλα αυτά”. Το κάλυψε πολύ καλά το κενό», δήλωσε στο περιοδικό «People».

Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε και το αν οι επιλογές της στην προσωπική της ζωή έχουν να κάνουν µε τον τρόπο που µεγάλωσε; «Δύο πράγµατα θα µπορούσαν να έχουν συµβεί: Ή να μεγαλώσω και να πω “τώρα θα κάνω την οικογένεια που εγώ δεν είχα ποτέ, θα κάνω τρία παιδιά, θα τους αφοσιωθώ ψυχή τε και σώµατι και θα γίνω η τέλεια µάνα” ή θα ακολουθούσα το µοντέλο των δικών µου γονιών. Έκανα το δεύτερο. Όµως, έκανα έναν πολύ ωραίο γάµο. Και όπως έλεγαν και οι γονείς µου, είµαι πολύ τυχερή γιατί είχα έναν καταπληκτικό γάµο και ένα ακόµα καλύτερο διαζύγιο. Πριν από δεκαπέντε µέρες, ήµουν στο σπίτι του Πέτρου (σ.σ. Ίµβριου) και της Έλενας, της γυναίκας του, είχα τις δύο τους κόρες αγκαλιά, τη Χρυσάνα και τη Ράνια, και ένιωθα ευλογημένη. Πόσο τυχερή είµαι, όχι µόνο που µπόρεσα να κρατήσω αυτή τη σχέση µε τον Πέτρο, αλλά που και ο Πέτρος παντρεύτηκε ένα τέτοιο κορίτσι. Θα µπορούσε να παντρευτεί µια κοπέλα που να του πει “δεν κατάλαβα τι είπες; Η πρώην σου θα έρθει στο σπίτι µας και θα παίζει µε τα παιδιά µου;”. Και δεν θα µου φαινόταν και περίεργο».

Πηγή: govastileto.gr