Βαθμολογία

Γραβάνης: «Η νίκη μας δίνει φτερά»

Ο τερματοφύλακας του Σμόλικα Φαλάνης Γιάννης Γραβάνης κράτησε ανέπαφη την εστία του στο ντέρμπι με τον Φαλανιακού και στο τέλος η ομάδα του πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr μετά το τέλος του αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων.

Πως ήταν το παιχνίδι για σένα σήμερα;

«Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, εμείς θέλαμε περισσότερο τους βαθμούς και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε μια ομάδα που είχε σαν στόχο της τον πρωταθλητισμό».

Πως κρίνεις την εμφάνιση της ομάδος σου σήμερα;

«Η ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο και σίγουρα με το αποτέλεσμα δείξαμε τι αξίζουμε».

Ποιες είναι οι βλέψεις σου, όσον αφορά την προσωπική σου καριέρα;

«Πάνω απ’ όλα θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στην οποία αγωνίζομαι από μικρός. Πιστεύω το όριο ηλικίας μου (30) δεν μου δίνει την δυνατότητα να προσδοκώ κάτι μεγαλύτερο. Όλοι μας έχουμε θέσει ως στόχο να στελεχώσουμε τις ακαδημίες οι οποίες θα μπορέσουν αν βοηθήσουν γενικότερα την ομάδα».

Κάνε μας μια πρόβλεψη για την πορεία του Σμόλικα για την συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Η νίκη μας δίνει «φτερά» και σίγουρα τη δυνατότητα να έχουμε μεγαλύτερες βλέψεις, θέλω να τονίσω πως αυτό το οφείλουμε σε ένα μεγάλο βαθμό στον προπονητή μας τον κ. Γκαλίτσιο, ο οποίος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ έτσι ώστε να βελτιωθούμε αν και πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε μας αδικεί. Γιατί όταν παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε σίγουρα θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

* Στο τέλος της κουβέντας μας, ο τερματοφύλακας του Σμόλικα θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και μαζί με όλους να αφιερώσουν τη νίκη του Σμόλικα στην διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδος.