Βαθμολογία

Καθάρισε εύκολα ο Φιλοκτήτης

Νίκη με σκορ 4-1 πήρε μέσα στην έδρα του ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Δόξα Ομορφοχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για γκολ στο 2ο λεπτό, όταν ο Τσακαβίτης βγήκε τετ α τετ, αλλά η μπάλα κόλλησε στην λάσπη κι έτσι η προσπάθεια έληξε εκεί. Στο 8’ ο Φιλοκτήτης άνοιξε το σκορ, με τον Νταλαμπύρα που με σουτ έκανε το 1-0.

Το Ομορφοχώρι, στην συνέχεια έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον Γκόλαντα, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Στο 44’ ο Λάιος κέρδισε ένα πέναλτι για τον Φιλοκτήτη, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Νταλαμπύρας που ήταν εύστοχος και έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ, με τον Τσένο που έκανε το 3-0, ωστόσο στο 83’ η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με τον Γκόλαντα. Τελικά, η ομάδα της Μελιβοίας έφτασε και σε τέταρτο γκολ, με τον νεαρό Πασιά, που στην παρθενική του συμμετοχή κατάφερε να πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ και να κάνει το 4-1, αποδεικνύοντας στην πράξη πως ο Φιλοκτήτης δουλεύει και προωθεί νέα παιδιά, δίνοντας τους ευκαιρίες.

Τέλος, η διοίκηση, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Ομορφοχωρίου, εύχονται στον ποδοσφαιριστής της ομάδας Κώστα Ρουμελιώτη και την σύζυγο του Όλγα, να τους ζήσει το υγιέστατο αγοράκι που απέκτησαν.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Δημήτρης Τσέτσιλας): Γεωργούλας, Πλατσάς, Κοιλούκος, Σελήνης, Λάιος, Κορδαλής(27’ Γκουντάρας λ.τ.), Παπαηλίας, Κατσιάνος, Σενκάι(80’ Πασιάς), Τσένος(75’ Γκαραβέλας), Νταλαμπύρας.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου(46’ Τζαλαμπύρας), Γαρυφαλλόπουλος, Βιλανάκης, Καπετάνιος, Τσακαβίτης, Τζήμουλας(75’ Ασίκογλου), Μωραΐτης, Γκόλαντας, Ρουμελιώτης(75’ Παρμακτσίδης), Ραμάι.