Βαθμολογία

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το Βλαχογιάννι

Με ακόμα μια νίκη συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Δόξα Βλαχογιαννίου που αυτήν την φορά κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αχιλλέα Φαρσάλων και έφτασε έτσι τους 43 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κυρίως με τους Ξεφτέρη και Γκουρομπίνο, ενώ ο Αχιλλέας προσπάθησε να παίξει στην κόντρα.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με την ομάδα του Βλαχογιαννίου να συνεχίζει να έχει την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων. Τελικά, στο 87’ ο Χαλκιάς με ένα μεγάλο βολέ βρήκε τον Λιόλιο, αριστερά στην περιοχή και αυτός με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, μιας και δύο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Βλιώρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων έχει κάποια παράπονα από την διαιτησία, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο διαιτητής ανέχτηκε σε κάποιες περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι του Βλαχογιαννίου, ενώ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την ομάδα της Δόξας για την άψογη φιλοξενία της.

Δόξα Βλαχογιαννίου(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Βάλλας, Βλιώρας, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Ξεφτέρης, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Φαρμάκας(67’ Τασιούλης, 90’ Κόκκας λ.τ.), Γκουρομπίνος(67’ Λιόλιος).

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Μαργαριτόπουλος, Τσανάκας, Πατσιούρας, Λυμπέρης, Γκατζόγιας(35’ Μακρής), Αντωνιάδης(70’ Δημακόπουλος), Παλαμίδας(60’ Θεοχάρης), Μπένος, Παλιούρας, Τσιούλης.