Βαθμολογία

Νίκη σωτηρίας για το Αργυροπούλι

Με νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας η Δόξα Αργυροπουλίου, που κέρδισε με σκορ 1-4 τον Όλυμπο/Μύτικα Καλυβίων.

Αρχικά, οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν ο Σουλιώτης σε μια προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε κατά λάθος στην εστία της ομάδας του και έτσι έγινε το 1-0. Παρ’ όλα αυτά, η Δόξα κατάφερε να ισοφαρίσει, στο 20ο λεπτό, όταν ο Τσιάγκος με ωραία ενέργεια, βρήκε τον Τσούτσα που βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-1.

Στο 30ο λεπτό, ο Κόκκορας κατάφερε να κάνει την ανατροπή για την ομάδα του, όταν έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο 80ο λεπτό, το Αργυροπούλι έφτασε και σε τρίτο γκολ, όταν μετά από όμορφη ενέργεια του Τσούτσα, ο Μπούρας έκανε το 1-3.

Το τελικό 1-4, διαμορφώθηκε πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Τσούτσας κέρδισε ένα πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο ίδιος, με τον τερματοφύλακα όμως του Ολύμπου/Μύτικα να αποκρούει την μπάλα, αλλά στην επαναφορά ο Κόκκορας την έστειλε στα δίχτυα.

Δόξα Αργυροπουλίου(Κώστας Τσιάγκος): Μπαχτσεβάνος, Μπαχτσεβάνος, Σουλιώτης, Μεσημέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κόκκορας, Μάρκου, Τσούτσας(82’ Σιαμέτης), Τσιάγκος(85’ Μπαϊρακτάρης), Τζανέκας(78’ Μπούρας).