Βαθμολογία

Τρεις βαθμούς από την κορυφή ο Ηρακλής Χάλκης

Στους τρεις βαθμούς, μείωσε την διαφορά του από την πρωτοπόρο Δήμητρα Γιάννουλης ο Ηρακλής Χάλκης, που κέρδισε με σκορ 1-3 μέσα στον Παραπόταμο τον Κεραυνό.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την κούραση των αντιπάλων τους από το παιχνίδι Κυπέλλου, που έγινε την Τετάρτη. Έτσι, στο 20ο λεπτό ο Ρέψης με κεφαλιά έκανε το 0-1, που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ρέψης πέτυχε και δεύτερο γκολ, ουσιαστικά σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του, στο 50ο λεπτό, μετά από μια αντεπίθεση. Στην συνέχεια, ο Παραπόταμος μείωσε με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Άρης Καπετάνιος στο 73’, το οποίο όμως αμφισβητούν έντονα οι άνθρωποι του Ηρακλή Χάλκης. Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο γκολ, στο 75ο λεπτό με τον Κώστα Κουσιώρα.

Κεραυνός Παραποτάμου(Ζήσης Ζιάγκας): Ζήκος, Ζυγοροδήμος, Ναΐμ(60’ Κανταρίνος Ν.), Μίντο, Δαλακώνης, Καραούλης, Σαΐτης(46’ Βασίλεβ), Παππάς, Σερίφης Τρ., Κουκουτσέλος, Καπετάνιος.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Γουργιώτης(46’ Καφφές), Αλμυρούλης, Τσίρκας, Βογιατζής Σ., Βογιατζής Χρ., Κουσιώρας Ν., Παπαδημητρίου, Ρέψης, Τσιλιάκος Ι.(70’ Δημόπουλος), Κουσιώρας Κ.(85’ Μάνης).