Βαθμολογία

Διπλό παραμονής για το Καλοχώρι

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου μέσα στο γήπεδο της Νεάπολης, απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, με σκορ 0-2 και έκανε έτσι ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, δεν ήταν καλός, γεγονός που δεν βοήθησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο, ενώ έγιναν ελάχιστες φάσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Πρώτος, απείλησε ο Ηρακλής, μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο Κασνακούδης μπήκε στην περιοχή από δεξιά, βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του Καλοχωρίου να απαντήσει, όταν ο Σαΐτης βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Μαγαζιώτη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 14’ οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια ευκαιρία, με τον Σάββα που βγήκε απέναντι στον Μαρδάνη, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω του. Τελικά, η ομάδα του Καλοχωρίου βρήκε τον δρόμο για την αντίπαλη εστία στο 28’, όταν ο Μούμος από κοντά έγραψε το 0-1.

Η αμέσως επόμενη φάση στο παιχνίδι, καταγράφτηκε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 61’, γεγονός που αποδεικνύει πως ο αγώνας δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Συγκεκριμένα, ο Σαμπάνης, δοκίμασε ένα σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Θοδωρής Έξαρχος βρήκε τον Λούγκο μέσα στην περιοχή, αυτός βρέθηκε απέναντι στον Μαγαζιώτη, και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2, που παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ηρακλής Λάρισας(Τάκης Σουρλαντζής-Γιάννης Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Σάββας, Κασνακούδης, Κοτούμπας, Μούτσα(76’ Μέκρας), Θεοδώρου, Τσέλιγκας, Ζιούστης, Παραφέστας(52’ Ντελόπουλος), Μπάρδας, Φιλίππου(66’ Κόλλιας).

Αναγέννηση Καλοχωρίου(Αποστόλης Έξαρχος): Μαρδάνης, Καραΐσκος, Έξαρχος Θ., Σαΐτης, Σπυρόπουλος, Σαμπάνης(84’ Λούγκος), Μούμος(52’ Λίτσιος), Λιούσκας, Καπετάνι, Γκόντολος(70’ Δεσπόπουλος), Μάρκου.

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Ζάχος, Μακρής.