Βαθμολογία

Έμειναν με το Α(χ)…

Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο για ποδόσφαιρο, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, Απόλλων Λάρισας και Αετός Μακρυχωρίου έμειναν στο 1-1. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες, αφού και οι δύο ήθελαν τη νίκη για να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα και να νιώθουν καλύτερα ενόψει και της δύσκολης συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο αγωνιστικό μέρος στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν και έναν γκολ που όμως αμφισβητήθηκε έντονα από τους Απολλωνιστές για το αν πέρασε ή όχι τη γραμμή του τέρματος η μπάλα.

Αξίζει να τονίσουμε πως το Μακρυχώρι «πλήρωσε» την αποβολή του αριστερού οπισθοφύλακα Χριστιανίδη αφού μέσα σε δέκα λεπτά δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε στο 42’.

Όπως είναι λογικό αυτό άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες και στην επανάληψη ο Απόλλων δημιούργησε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, σημείωσε ένα γκολ και μπορούσε στα τελευταία λεπτά να «κλέψει» και το ματς.

Το φιλμ του αγώνα

12’ Πρώτο σουτ του Τέα, απέκρουσε ασθενώς ο Μπακαρός και στην επαναφορά ο Γκαραλιάκος (αποκτήθηκε από τον Πυργετό) με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους, οι οποίοι υποστήριξαν πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή!

26’ Γύρισμα του Γκαραλιάκου, κεφαλιά ο Νικούλι μπλόκαρε ο Μπακαρός.

41’ Σέντρα του Γκαραλιάκου, κεφαλιά ο Χρόνης η μπάλα πέρασε άουτ.

54’ Από σέντρα του Τσακμακίδη, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή του Μακρυχωρίου και ο Πρίφτη με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.

72’ Συρτό σουτ του Κεχαγιά, η μπάλα στα χέρια του Μπακαρού.

74’ Από φάουλ του Τσακμακίδη, η μπάλα στα χέρια του τερματοφύλακα του Αετού.

86’ Από σέντρα του Καρβούνη, η μπάλα έφτασε στον Βακαλά και από εκεί στον Κολοβό που από το ύψος του πέναλτι έχασε τεράστια ευκαιρία αφού το σουτ που έκανε ανενόχλητος πέρασε άουτ.

87’ Ο Καρβούνης από αριστερά κάνει την επέλαση αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.

93’ Κόρνερ του Τσακμακίδη, πρώτο σουτ του Εμμανουήλ, στην επαναφορά της μπάλας ο Γερονάτσιος με κεφαλιά χάνει μεγάλη ευκαιρία!

Απόλλων Λάρισας: Μπακαρός, Ραμπέλι, Σούλι, Πρίφτη, Εμμανουήλ, Παππάς, Καρβούνης, Καλαμπάκας (52’ Βακαλάς), Κολοβός, Γερονάτσιος, Τσακμακίδης.

Αετός Μακρυχωρίου: Πουτσιάκας, Νασιάκος, Χριστιανίδης, Χικμέτ, Χρόνης, Τίκος, Θεμελής, Κεχαγιά (88’ Φουσίκας), Γκαραλιάκος (90’ Παπαδημητρίου), Νικούλι, Τέας (46’ Τζίκα).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Καρακώστας, Βασιλός.