Βαθμολογία

Με πυρετό οι Αραμπατζής και Αγρόδημος

Στην τελική ευθεία έχει περάσει η προετοιμασία της ΑΕΛ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού (κεκλεισμένων των θυρών) στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ θέλει φυσικά να πάρει ένα ακόμη τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Την Παρασκευή η προπόνηση διεξήχθη στο Γεώργιος Μητσιμπόνας με τον τεχνικό της ΑΕΛ Γιώργο Στράντζαλη να έχει δύο επιπλέον απουσίες.

Ο λόγος για τον Αραμπατζή που αν και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς από την Τετάρτη, την Παρασκευή απουσίασε από την προπόνηση όπως και ο νεαρός Αγρόδημος λόγω πυρετού.

Από το ιατρικό τιμ αναφέρουν πως οι δύο παίκτες θα μπορέσουν λογικά να είναι στα πλάνα της ομάδας και αύριο το πρωί στις 11 στην τελευταία προπόνηση θα είναι κανονικά.

Από εκεί και πέρα τα προβλήματα εστιάζονται στον Παπαϊωάννου που είναι πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας και θα επιστρέψει σε περίπου πέντε μήνες. όπως και στον Σαββίδη που ακολουθεί ατομικό και δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

Επιπλέον να θυμίσουμε πως πλην του Μπουσινάκη όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες δεν έχουν ακόμη δικαίωμα συμμετοχής. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Γεώργιος Μητσιμπόνας και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή.