Βαθμολογία

Τα λάθη είναι πολλά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα

Δεν είναι…
Ένα,το ψέμμα που μας
είπες σχετικά με την παραίτηση Παναγόπουλου μετά την ήττα της ομάδας από την Τσαριτσάνη.

Δύο,η αδιαφορία που έδειξες προς το πρόσωπο τόσων φιλάθλων,που περίμεναν εν αγωνίως εξηγήσεις,στα γραφεία της ομάδας,καθώς και με την απουσία σου από την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τρία,τα νεύρα που έδειξες με ψευτομαγκιές κ μπούκες στον διαιτητή,μετά το τέλος του αγώνα με τον Αγροτικό,θέλοντας να μεταφέρεις την αγανάκτηση του κόσμου για το σφάξιμο της ομάδας.Κάτι το οποίο θα μπόρουσες κάλλιστα να έχεις κάνει στο ημίχρονο.

Τέσσερα,η ειρωνία που έδειξες ζητώντας δήθεν συγνώμη για την επιλογή σου να μην προσλάβεις τον Βαζάκα,απαξιώνοτας έτσι όλους εμάς που εναντιωθήκαμε σε αυτό.

Πέντε,η ζήλεια που δείχνεις για όποιον αποσπά θετικά σχόλια για το έργο του στην ομάδα κ χαρακτηρίζεται μπροστάρης.Και φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Ηλία Κυριακίδη.Ενός παίχτη αποτελεί αγωνιστικό και ηθικό σύμβολο για εμάς.Τίτλο που κέρδισε μέσα από την δουλειά,την αφοσίωση του αλλά κυρίως με καθαρές κουβέντες.
Μέσω των ανακοινώσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας (διοικούσας επιτροπής,διοίκησης ΑΕΛ,τεχνικής ηγεσίας,ιατρικού επιτελείου),αυτό που καταφέρατε ήταν να δείξετε ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται,αδειάζοντας η μία πλευρά την άλλη,και μόνο ο κόσμος δεν μπόρεσε να ενημερωθεί για το τι πραγματικα συμβαίνει.
Σε ενα παιχνίδι εντυπώσεων,δεν βρήκε κανείς το σθένος να υπερασπιστεί μία προσωπικότητα που έχει προσφέρει τόσα πολλά και θα συνεχίσει να το κάνει,για το καλό της ομάδας.
Από τη στιγμή που οι γιατροί δίνουν το πράσινο φως ο Κυριακίδης θα παίζει.Σε αντίθετη περίπτωση έχετε την υποχρέωση να πείτε στον κόσμο το τι πραγματικά έχει συμβεί,πόσο μάλλον εάν ο λόγος είναι εξωαγωνιστικός.

Έξι,η αχαριστία που λαμβάνει από εσένα ο απλός φίλαθλος,ο μόνος υποστηρικτής στην προσπάθεια που κάνεις,δείχνοντάς του πως το μόνο που σε απασχολεί είναι η εξασφάλιση της προεδρίας.

Φεύγω για το εφτά…
Την απιστία που έπραξε το γαυράκι σου,προσβάλλωντας έτσι την οικογένειά μας,όπως εσύ αποκάλεσες.

Τελικά,είσαι για βραβείο τραγουδιού και όχι για πρόεδρος της ΑΕΛ…

Σ.Φ. Αλκαζάρ