Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκαν οι 3 συγκεντρώσεις της Ε.Π.Σ.Λ.

Πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» οι προγραμματισμένες από την Ένωση συγκεντρώσεις των γιατρών, παρατηρητών αγώνων και των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετέχουν τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στα πρωταθλήματα Υποδομών.

Οι συγκεντρώσεις, που πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού και στις 3 κόπηκαν οι πρωτοχρονιάτικές πίττες, είχαν και τον χαρακτήρα της ενημέρωσης,  ξεκίνησαν με αυτή των γιατρών αγώνων και ακολούθησαν οι συγκεντρώσεις των εκπροσώπων των ομάδων Υποδομών και των παρατηρητών αγώνων.

Προς όλους τους συγκεντρωμένους απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ενώ ενημέρωση προς αυτούς σε θέματα που τους αφορούν έγινε από τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και τον υπεύθυνο για τους Παρατηρητές διοικητικό κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του διοικητικού Συμβουλίου οι κ.κ. Τέλης Γκούμας, Γιάννης Βλάγκας, Κλεάνθης Συρακούλης και Νίκος Δημεράς.

«Τυχεροί» ανά συγκέντρωση στις πίττες που κόπηκαν ήταν η κ. Μαρία Σπανού, στην πίττα των γιατρών, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου OLYMPIC, σ΄ αυτή των ομάδων με Τμήματα Υποδομών και ο Μανώλης Ιωαννίδης στην πίττα των παρατηρητών αγώνων.

Στην ομιλία του προς τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα εξελισσόμενα πρωταθλήματα Υποδομών, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα 3 πρωταθλήματα (Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό) μέχρι τη λήξη τους, με την οποία και συμφώνησαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι, ενώ τους ενημέρωσε για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων Ακαδημιών και Προακαδημιών, που θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα Μάρτιου.