Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός πανηγυρικά στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Δαμασιακός πέρασε με σκορ 1-3 στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ Λάρισας, αφήνοντας εκτός θεσμού τον Ηρακλή Νεάπολης που αν και αγωνίζεται στην μεγάλη τοπική κατηγορία, γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από το συγκρότημα του Δαμασίου που προπορεύεται στην Α1 ΕΠΣΛ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ παρουσία αρκετού κόσμου και μεταξύ αυτών και πολλών φιλάθλων από το Δαμάσι που ήρθαν να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα που στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη κάτω από πολύ καλό καιρό, αλλά σε ένα όχι και τόσο καλό αγωνιστικό χώρο. Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης το Δαμάσι έδειξε τις προθέσεις τους πατώντας πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολύ ωραία κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργώντας πολλές φάσεις. Η αλήθεια είναι πως μέσα στο γήπεδο δεν φάνηκε η διαφορά της κατηγορίας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι από το 65’ αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερης κίτρινης του Καλέση Αχιλλέα. Από την άλλη ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές πέτυχε ένα γκολ, αλλά μέχρι εκεί. Ο Δαμασιακός δίκαια πέρασε στην επόμενη φάση, χάνοντας μάλιστα και άλλες ευκαιρίες για γκολ. Ο Ηρακλής δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και μάλλον αυτό το αποτέλεσμα προβλημάτισε τους διοικούντες και τον προπονητή.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Σουτ του Μουσιάρη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

8’ Ατομική προσπάθεια από τον Μπουκουβάλα, μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά ο τερματοφύλακας έδιωξε.

11’ Σέντρα του Μπακαϊμη στον Μπουνέ, αυτός βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά αστόχησε.

15’ Από φάουλ του Μπουκουβάλα, πάσα στο Λόλα και μετά στον Μπουνέ, σουτ πάνω στον τερματοφύλακα.

23’ Ατομική προσπάθεια του Μπουκουβάλα, μπήκε στην περιοχή, σούταρε στη δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα και έκανε το 0-1.

49’ Σέντρα του Μπουκουβάλα, μονοκόμματο σουτ του Μπουνέ, δοκάρι και γκολ (0-2).

53’ Από αναταραχή στην περιοχή του Δαμασιακού, σουτ ο Φουσίκας, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ξανά ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ, με τους αμυντικούς να διώχνουν.

66’ Ο Μουσιάρης έβγαλε μόνο του τον Μπακαϊμη, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να ευστοχήσει.

71’ Από φάουλ του Λόλα, έδωσε τη μπάλα στον Μπουνέ και με κεφαλιά έκανε το 0-3.

75’ Ο Μπουνές έδωσε κάθετη πάσα στον Λόλα, αυτός σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

76’ Σέντρα του Φιλίππου, πάσα στον Φουσίκα και αυτός με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

78’ Ο Σάββας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

88’ Ο Μπουνές έβγαλε μόνο του τον Λόλα ο οποίος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Ηρακλής Λάρισας: Μαγαζιώτης, Παραφέστας, Κοτούμπας, Μπάρδας, Κουρούμαλος (46΄Κόλιας), Μούτσα, Θεοδώρου, Σάββας, Τσέλιγκας, Φιλίππου, Φουσίκας.

Δαμασιακός: Μαστοροδήμος, Καλέσης Απ. (83’ Μανάκαρο), Καλέσης Αχ., Πρατσίλας, Καρακάνος, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Μπακαϊμης, Μπουκουβάλας, Λόλας (90’ Δούκα), Μπουνές (86’ Λούτσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Ακρίβος, Γεωργίου.